ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/9/10

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ κύριοι ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ





Mε μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε Αθλητική εφημερίδα γαι τα παράπονα της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα ότι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού προκάλεσαν φθορές κατά την διάρκεια του αγώνα της Κυριακής. Δεν ξέρουμε εάν το κάνανε επειδή κατά το περυσινό παιχνίδι αναδείξαμε το χάλι που υπάρχει στο γήπεδο αυτό ή θέλουν να να κερδίσουν κάτι άλλο. Κάπου πάει το μυαλό μας αλλά δεν θα το γράψουμε. Παρακάτω καταθέτουμε το άρθρο της εφημερίδας SPORDAY και το περυσινό μας άρθρο το οποίο αναδημοσιεύτηκε από το Dokari.gr και το B-United. Oι φωτογραφίες αποδεικνύουν την αλήθεια.



Σημ:Είστε τυχεροί γιατί για λόγους ανωτέρας βίας δεν ανεβήκαμε και φέτος και θα βγάζαμε πολύ περισσότερες φωτογραφίες. Ελπίζουμε οι επόμενες ομάδες που θα φέρουν κόσμο να καταθέσουν τις απόψεις τους.


Δεν θέλησαν να σχολιάσουν επίσημα στον Παναιτωλικό τα παράπονα που έκανε ο Ριαβόγλου στον Κωστούλα, ότι υπήρχαν σπασμένα καθίσματα στο γήπεδο του Ευόσμου εκεί όπου βρίσκονταν φίλοι των «κυανοκίτρινων». Κύκλοι της ΠΑΕ, πάντως, ανέφεραν πως οι ζημιές προϋπήρχαν και ότι οι συνθήκες στις εξέδρες ήταν πολύ κακές.

Δημοσίευμα της εφημερίδας sporday

Το περυσινό μας ΑΡΘΡΟ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template