ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/9/10

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
Τις προεκλογικές του περιοδείες σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Αγρινίου, ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Ο κ. Μοσχολιός συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους του δήμου Στράτου, καθώς και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους επισκέφτηκε κατά σειρά την Ρίγανη, την Γουριώτισσα, τα Όχθια, την Κυψέλη, το Καστράκι, το Ματσούκι και την Στράτο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να έρθει σε άμεση επαφή με δεκάδες κατοίκους των παραπάνω τοπικών διαμερισμάτων και να ακούσει τα προβλήματα των περιοχών καθώς και να καταθέσει τις προτάσεις του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο. Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» για την πολιτική που θα ακολουθηθεί από το 2011. Μια πολιτική που θα εστιάζει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων από την πρώτη μέρα, με στοχευμένες παρεμβάσεις στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του σημερινού δήμου Στράτου, όπως τον Αχελώο, το θέατρο Στράτου, τις τεχνητές λίμνες, τον Οζερό κλπ

Ο κ. Μοσχολιός την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται τοπικά διαμερίσματα του δήμου Νεάπολης ενώ την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, το πρωί θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο του Μήτσου Βλάχου στην Κυψέλη.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template