ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

23/11/09

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

SUPERGHPEDO 2012



Χθες είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα και να χαρούμε την νίκη του Παναιτωλικού αλλά δυστυχώς η κατάσταση του γηπέδου που ζήσαμε μας μετρίασε την χαρά αυτή.Σε αυτές τις εξέδρες οι ομάδα του Αγροτικού Αστέρα φιλοξενεί τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων και πολλές φορές τους δικούς του οπαδούς. Χωρίς ίχνος ντροπής και ευθύνης πάνω απ όλα για την ασφάλεια πρώτα και την άνεση στην τελική του κάθε <<οπαδού>> που θα πληρώσει ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΕΥΡΩ για να καθίσει το λιγότερο όρθιος ή πάνω στον άλλον για να δει ένα παιχνίδι της δεύτερης Εθνικής παρακαλώ. Θα θέλαμε αν μάθουμε ποιος επιτέλους υπογράφει τις άδειες να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες σε αυτά τα γήπεδα και ποιος θα αποζημιώσει οποιοδήποτε φίλαθλο τραυματιστεί.Θα θέλαμε να μάθουμε εάν υπάρχουν άλλα γήπεδα στην Θεσσαλονίκη για να γίνουν τα παιχνίδια αυτά που να παρέχουν την στοιχειώδη ασφάλεια.

Δεν γράφουμε περισσότερα γιατί οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ελπίζουμε μόνο να βρεθεί κάποια στιγμή ένας υπεύθυνος ΕΛΛΗΝΑΣ να σταματήσει αυτή τη ντροπή.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai meta file mou kanei o agrotikos asteras parathrhsh oti to gipedo tu OFI einai akatallhlo gia agwnes...Poios o agrotikos asterakos me to xani ths gravias pou exei gia ghpedo....

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template