ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/3/11

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο βρέθηκε ο Παναιτωλικός σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Βέροιας.
Ο έμπειρος τεχνικός αναγνώρισε πως το γκολ του Στάθη Καραμαλίκη ήταν τυχερό, λέγοντας όμως πως κάτι χρωστούσε η τύχη στους Αγρινιώτες. «Το παιχνίδι ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμάς. Η Βέροια ήταν πολύ καλή σήμερα (σ.σ.: Κυριακή 6/3) και ίσως την υποτιμήσαμε. Η χρονική στιγμή που σημειώσαμε το γκολ ήταν θέμα τύχης, αλλά αυτό μας το χρώσταγε. Στα αποδυτήρια έχουμε τη δική μας βαθμολογία με τους παίκτες και με τη σημερινή νίκη ισοβαθμίσαμε στην πρώτη θέση. Η νίκη στο παιχνίδι με τη Βέροια μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο, αλλά ακόμη έχουμε εννέα σταθμούς», τόνισε ο Τεννές.
Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές από την απόδοση της Βέροιας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έστω κι αν ο βαθμός της ισοπαλίας χάθηκε στο τέλος.
«Ηταν ένας καθοριστικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Εμείς παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναιτωλικό. Παίξαμε ανοιχτά και δεν θυσιάσαμε το θέαμα για την ουσία. Χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως έχουμε τη δυναμική για να μείνουμε στην κατηγορία», τόνισε ο τεχνικός της «Βασίλισσας της Ημαθίας».
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template