ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/3/11

ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ;

Ποια δεύτερη θέση;

Ο Παναιτωλικός θέλει να ανέβει πρωταθλητής στη Superleague!

Έστω και αν… ζορίστηκαν, οι Αγρινιώτες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη τη «γκέλα» του ΠΑΣ στην Καρδίτσα και με το γκολ του Καραμαλίκη σε «νεκρό χρόνο» απέναντι στη Βέροια (1-0), κράτησαν… ολοζώντανες τις ελπίδες να τον πιάσουν στην κορυφή της Football League!

Ανάλογα ιδανικά αξιοποίησε ο ΟΦΗ το «δώρο» του Διαγόρα (ήττα από Ηλιούπολη) και με σκόρερ ξανά τον Βερόν, λύγισε (1-0) τον μαχητικό Θρασύβουλο στο «Γεντί Κουλέ».

Αγριεμένος ο Ιωνικός, επικράτησε με το ίδιο σκορ του Αγροτικού Αστέρα και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες! Χωρίς νικητή -και μεγάλες μεταβολές στη βαθμολογική τους θέση- τελείωσαν τα Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας (0-0) και Καλλιθέα-Πιερικός (1-1).


Παναιτωλικός-Βέροια 1-0

Τα πέντε γκολ που είχε «εισπράξει» την περασμένη βδομάδα από τον έτερο πρωτοπόρο (ΠΑΣ) έκαναν τη Βέροια να μοιάζει εύκολη λεία! Δεν ήταν… Για 95 λεπτά ο Παναιτωλικός «κουτουλούσε» στο αμυντικό τείχος των Μακεδόνων. Μέχρι να έρθει το… buzzer-beater του Καραμαλίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και -εκτός από λύτρωση στο Αγρίνιο- να μοιράσει… άγχος στα Γιάννενα!

ΟΦΗ-Θρασύβουλος 1-0

Με τον Διαγόρα να έχει «γκελάρει» το Σάββατο και τους (έτερους συγκάτοικους στη ζώνη των play-off) Λεβαδειακό και Τρίκαλα να έχουν δύσκολες εξόδους τη Δευτέρα, ο ΟΦΗ είχε μπροστά του «χρυσή» ευκαιρία. Παρόλο που ο μαχητικός Θρασύβουλος, λοιπόν, αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο μέχρι να την αρπάξει, το γκολ του (σκόρερ και στη Λιβαδειά) Βερόν κράτησε «στρογγυλοκαθισμένους» τους Κρητικούς στην τρίτη θέση.

Ιωνικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0

Άντε πιάστε τον! Από ‘κει που «χαροπάλευε» για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό, ο Ιωνικός ετοιμάζεται να αποφύγει και τα play-out! Με ένα γκολ του Βλάχου (30’), οι Νικαιώτες λύγισαν και τον Αγροτικό Αστέρα, έφτασαν στην τρίτη συνεχή νίκη τους και έπιασαν τη Βέροια ακριβώς πάνω από τα… «μπλεξίματα»!

Καλλιθέα-Πιερικός 1-1

Υπάρχει κι ένα… κούτελο! Η -μέχρι πρότινος… χαρά όλων των αντιπάλων- Καλλιθέα συνεχίζει να κρατά την τιμή της! Μια βδομάδα μετά την τεσσάρα στον Εύοσμο, οι καταδικασμένοι Αθηναίοι έκαναν μια ακόμα «ζημιά» -αυτή τη φορά στον Πιερικό. Μάλιστα, η ομάδα της Κατερίνης ήταν που απέσπασε την ισοπαλία, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πλατέλλα (7’), προηγήθηκαν με τον Κισκαμπάνη (30’) και τελικά έχασαν τη νίκη από το γκολ του Χατζή (69’).

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 0-0

Ήδη το ξέχασαν! Καισαριανιώτες και Δραμινοί δεν μπήκαν χωρίς στόχους στο γήπεδο, αλλά βγήκαν χωρίς να έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε αυτό. «Τιμωρήθηκαν», λοιπόν, γι’ αυτό με το να μείνουν οι μεν (Εθνικός Αστέρας) στη ζώνη των play-out, οι δε (Δόξα) μακριά από ‘κείνη των play-off.


Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5/3

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
(4’ Ραονέ - 90+2’ Μπακαγιόκο)

Διαγόρας-Ηλιούπολη 1-2
(23’ Ταραχούλσκι - 5’ Νιάρος, 63’ Ηλιόπουλος)

Κυριακή, 6/3

Ιωνικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(30’ Βλάχος)

Καλλιθέα-Πιερικός 1-1
(30’ Κισκαμπάνης - 69’ Χατζής)

ΟΦΗ-Θρασύβουλος 1-0
(38’ Βερόν)

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 0-0

Παναιτωλικός-Βέροια 1-0
(90’+5’ Καραμαλίκης)

Δευτέρα, 7/3

Πανθρακικός-Λεβαδειακός (15:00)
Εθνικός-Τρίκαλα (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός
Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα
Θρασύβουλος-Πανθρακικός
Πιερικός-Ιωνικός
Λεβαδειακός-Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας
Τρίκαλα-Ηλιούπολη

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template