ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/3/11

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0

 Με ένα γκολ του Στάθη Καραμαλίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της Βέροιας, ενώ λίγα λεπτά πριν ο Κουτσοσπύρος έχασε την μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ να βάλει μπροστά την Ημαθιώτικη ομάδα. Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν από τις χειρότερες την φετινή σεζόν και σίγουρα δεν δικαιολόγησε την θέση της στην κατάταξη  μιας και η ομάδα της Βέροιας ήρθε στο Αγρίνιο με πολλές ελλείψεις βασικών παιχτών.

Ο εφησυχασμός  κι η χαλαρότητα είναι ο χειρότερος εχθρός και δεν αφορά μόνο τους παίχτες αλλά και τους φιλάθλους, οι οποίοι  έλαμψαν με την απουσία τους από αυτό το παιχνίδι.Το γήπεδο, οι μεταγραφές και οι συνεντεύξεις μπορούν να μας απασχολούν  μετά την μαθηματική άνοδο.Τα κεφάλια μέσα διότι όλοι μας περιμένουν στη γωνία και το σημερινό ματς έδειξε πως θα κυλήσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Υ.Γ. Ντροπή σε αυτούς που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από το επάγγελμά τους.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Βούκοβιτς (52' Καραμαλίκης), Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (66' Δέντσας), Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Παππάς (46' Τζόνσον), Γκούρμα.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Αουρέλιο, Αμαραντίδης (69' λ.τ Παγώνης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσιάτσιος, Οικονόμου (62' Διαμαντόπουλος), Καλογέρης, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.

 http://www.panaitolikos6.gr/

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template