ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/6/16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Στα πλαίσια των οργανωτικών διαδικασιών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, για το ουσιαστικό άνοιγμα του Κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, η ΝΟ.Δ.Ε.  Αιτωλοακαρνανίας  συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των Στελεχών της και Μελών του Κόμματος, την ΤΕΤΑΡΤΗ  15 Ιουνίου 2016 και ώρα  7 μ.μ., στο Μεσολόγγι ( Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο)  .
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην Υπουργός Υγείας και Δ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ.Νικήτας Κακλαμάνης.
Προσκαλούνται να λάβουν όλοι μέρος στην εκδήλωση αυτή, έτσι ώστε μέσα από έναν ευρύ και ανοιχτό διάλογο των ενεργών πολιτών, να διαμορφωθούν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες, μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία, θα βγάλουν επιτέλους τη Χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τη ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Στη συνέχεια στις 13:30 μ.μ επίσκεψη στο Δημαρχείο του Μεσολογγίου και συνάντηση με το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Νίκο Καραπάνο. Στις 17:30 συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο Θεοξένια στο Μεσολόγγι.

Για τη  ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Ο Πρόεδρος

Τσόλκας Φώτιος
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template