ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/6/16

AHEPA CUP 2016 Beach volleyball tournament: Σε φουλ ρυθμούς οι ετοιμασίες.

Στην εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το “AHEPA CUP 2016” Beach volleyball tournament που θα διοργανωθεί από 15-17 Ιουλίου στην πόλη της Ναυπάκτου. Το εν λόγω τουρνουά αφορά μικτές ομάδες (αγόρι και κορίτσι) και διοργανώνεται από το τοπικό τμήμα AHEPA Ναυπάκτου με συνδιοργανωτές το Δήμο Ναυπακτίας και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Αποτελεί την μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος και έχει  επισήμωςαναρτηθεί στην ιστοσελίδα της.

Ενώ οι εγκαταστάσεις διεξαγωγής των αγώνων στο αλσύλλιο του Γριμπόβου ετοιμάζονται με την πολύτιμη αρωγή του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, οι διοργανωτές ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο τηςδιοργάνωσης (https://www.youtube.com/watch?v=oiMZQAGg9e0) έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον για Πανελλαδικές συμμετοχές στο τουρνουά, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να “ανοίξουν” με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης τις προσεχείς ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά στο http://ahepacup.blogspot.gr
Ο μεγάλος και μικρός τελικός προγραμματίζονται για την Κυριακή 17 Ιουλίου με παρόντες εκπροσώπους της δημοτικής αρχής καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της AHEPA Ελλάδος και Ευρώπης. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, ωστόσο οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template