ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/6/16

Μήνυμα του Δημάρχου Αγρινίου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να συγχαρώ θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες  που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Αποδείξατε ότι με πρόγραμμα και προσπάθεια, με θάρρος, ψυχραιμία κι αισιοδοξία, οι στόχοι επιτυγχάνονται.
Μετά από την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου μεγάλου βήματος, διανοίγεται μπροστά σας μια νέα παραγωγική και δημιουργική περίοδος απόκτησης γνώσης κι εμπειριών. Με εφόδιο το κεφάλαιο που έχετε δημιουργήσει, με τις ίδιες κινητήριες δυνάμεις που σας οδήγησαν σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, με την αρωγή των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε, σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλες τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας.
Συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως και στα παιδιά που δεν πέτυχαν το απόλυτο των στόχων τους στη συγκεκριμένη στιγμή και διαδικασία.
Πέρα από τα θετικά αυτής της εμπειρίας,  τα  οποία, μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να μην φαίνονται, αλλά σίγουρα υπάρχουν , θα ήθελα  να μου επιτρέψετε να σας  παροτρύνω,  να συνεχίσετε, και να εντείνετε, την προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων σας.
Τίποτε δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα μιας και μόνο προσπάθειας, αλλά από την πίστη σε ένα στόχο.  Και οι στόχοι, πολλές φορές, τις περισσότερες μάλλον, δεν επιτυγχάνονται με την πρώτη. Είναι σίγουρο δε, ότι το αποτέλεσμα καμίας μάχης δεν μπορεί να ορίσει, από μόνο του, την  πορεία της ζωής.
Θα σας δοθούν ακόμα πολλές ευκαιρίες  για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Πολύ περισσότερο που το μέλλον δεν το συναντούμε ακολουθώντας πάντα ένα και μοναδικό δρόμο. Και σίγουρα, αν υπάρχει ένας, αυτός είναι ο δρόμος της καρδιάς.
Θέλω επίσης, να συγχαρώ τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς  για την προσπάθεια που έκαναν, δίπλα και μαζί με τα παιδιά, συμβάλλοντας  με τη στήριξή τους και τη σωστή διδασκαλία στον αγώνα τους.
Ας μου επιτραπεί, τέλος, να εκφράσω την ειλικρινή χαρά και την υπερηφάνεια μου, για το γεγονός ότι, για ακόμα μία φορά, οι μαθητές και οι μαθήτριες  των Λυκείων του Δήμου Αγρινίου σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή πρόοδο, καλή επιτυχία, υπομονή και δύναμη».
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template