ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/6/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 962

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 17ης Ιουνίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=6538

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Ενός κακού µύρια έπονται. Οκτώ χρόνια λοιπόν µετά το φονικό σεισµό του 2008 και οι παρενέργειες συνεχίζονται στη Δυτ. Ελλάδα. Σεισµόπληκτοι δεν µπορούν να πάρουν τη Δωρεάν Κρατική Αρωγή γιατί συµψηφίζεται µε τις φορολογικές υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ, εισόδηµα κλπ). Επαγγελµατίες που τότε πήραν δάνεια µε την εγγύηση του ελληνικού Δηµοσίου, για να αναστήσουν τις επιχειρήσεις τους, σήµερα τρέµουν τα ξένα funds και τις απαιτήσεις τους.

- Ευελιξία στην υλοποίηση του ΕΣΠΑ ζητούν από τον υπ. Οικονομίας Γ. Σταθάκη οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

- Την προσεχή Πέμπτη έρχεται η υφ. Οικονομίας κα Θεοδώρα Τζάκρη, σε εκδήλωση παρουσίασης του Φόρουμ για τη Βιομηχανία μαζί με ΠΔΕ ΚΑΙ ΣΕΒΠΔΕ.

- «Αποτελεσµατικότητα» οικονοµικής πολιτικής: Τί ακριβώς σηµαίνει; Πώς απoτιµάται; Για όλους ή για λίγους; Είναι δυνατόν να τη διασφαλίσουµε; Η απάντηση, αποτελεί µεγάλη πρόκληση και η πρόεδρος της ΕΤΕ και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη πρόβαλε ολοκληρωµένη θέση στην οµιλία της κατά την αναγόρευσή της σε επίτιµο διδάκτορα του Παν. Πατρών.

- Υπέρ ενός αποκλειστικά δηµόσιου φορέα συγκοινωνιών, ο οποίος θα περιλαµβάνει Προαστιακό, Τραµ και «ενισχυµένες» αστικές συγκοινωνίες, τάχθηκε το Δηµοτικό Συµβούλιο Πατρέων.

- Οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Κάτω Αυστρίας και Εξτρεµαδούρας (Ισπανία) βραβεύονται ως Ευρωπαϊκές Επιχειρηµατικές Περιφέρειες (ΕΕΠ) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών (ΕτΠ) καθώς έπεισαν την κριτική επιτροπή ΕΕΠ µε µακρόπνοες πολιτικές στρατηγικές για την τόνωση των ΜµΕ.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template