ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/5/16

Ξεκινούν στις 18 Μαΐου οι ανοιξιάτικες και οι καλοκαιρινές καλλιέργειες κηπευτικών στο Δημοτικό Λαχανόκηπο Αγρινίου

Η έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου, για τις ανοιξιάτικες - καλοκαιρινές καλλιέργειες, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016.

Ο αριθμός των  ωφελούμενων είναι 90 άτομα, στα οποία το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου θα παραχωρήσει  κηποτεμάχιο, των 50-70 τ.μ., 40 φυτώρια, νερό άρδευσης, όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τις καλλιεργητικές φροντίδες, γεωτεχνική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη έτσι ώστε οι πολίτες να καλλιεργήσουν τα οπωροκηπευτικά (κολοκύθι, αγγούρι, ντομάτα, μελιτζάνα, πιπεριά κ.α)  που θα προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειάς τους και  να προσφέρουν το 10% της παραγωγής τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου. Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι είναι δημότες και κάτοικοι κυρίως άνεργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, καθώς και ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, μέλη οικογενειών που πλήττονται με πολλαπλή ανεργία, άνεργοι-μέλη οικογενειών πολυτέκνων  και διάφοροι φορείς.

Ώρες προσέλευσης των ωφελούμενων για την πρώτη συνάντηση-φύτευση, πρωί 10:00-13:00 και απόγευμα 17:00-20:00.Τηλ. επικοινωνίας 26413-63452, 454, 456 - Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dtoa@agrinio.gr &dimotikoslaxanokipos@yahoo.gr.)


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template