ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

18/4/16

Ξεκίνησε η λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

Ξεκίνησε η λειτουργία του αξονικού τομογράφου.
Νέα πρόσληψη ιατρού Ακτινοδιαγνώστη για δύο (2) χρόνια

Υπάρχουν και καλές ειδήσεις στον πολύπαθο χώρο της υγείας και δη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ξεκίνησε σήμερα 18/4 η λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο – ο οποίος ήταν ανενεργός τουλάχιστον δύο (2) χρόνια από τη μεταφορά και την τοποθέτησή του – με την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού από τη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου και την θερμή ανταπόκριση του υπάρχοντος προσωπικού της νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου.
Επισημαίνουμε ότι η πλήρης λειτουργία του θα δοθεί σταδιακά και το πρώτο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετεί τις εσωτερικές κυρίως ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου. Κάτι τέτοιο σημαίνει μικρότερο κόστος επιβάρυνσης, εξυπηρέτηση των ασθενών και λιγότερα δρομολόγια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προς Αγρίνιο.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το νέο διορισμό (12/4/2016) επικουρικού ιατρού Ακτινοδιαγνώστη για δύο (2) χρόνια και την πρόσληψη τριών (3) Δ.Ε. και Τ.Ε. ατόμων για τις ανάγκες του ακτινολογικού τμήματος και όχι μόνο, δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για την ομαλή και ολοκληρωμένη λειτουργία των εν λόγω μηχανημάτων το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πλήρους κάλυψης των υφιστάμενων αναγκών.
Το κλίμα συνεργασίας και συγκεκριμένης στόχευσης για τα δίκαια αιτήματά μας, φέρνει πάντα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Προπάντων την Δημόσια Υγεία και τον παράγοντα Άνθρωπο οφείλουμε όλοι να έχουμε σε προτεραιότητα.
Για ό,τι νεότερο, θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους.  
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Π. Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου και
Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template