ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

1/4/16

Επιπρόσθετοι καθαρισμοί Εργατικών Κατοικιών από το Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με εθελοντές και συλλόγους

Με στόχο την αισθητική αναβάθμιση περιοχών με Εργατικές Κατοικίες, το δυναμικό της Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με συλλόγους που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές, από το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, και για όλα τα επόμενα έως τις 22 Απριλίου 2016, πέραν του ωραρίου και εθελοντικά, θα προβεί σε  αποψίλωση χαμηλής βλάστησης, στην περιποίηση και το κλάδεμα δέντρων, καθώς και σε ευρύτερους καθαρισμούς.

Η πρώτη δράση, αυτή του Σαββάτου 2/4/2016, θα διεξαχθεί στις  περιοχές  Αη -Βασιλιώτικα και Εργατικές Κατοικίες Δοκιμίου και  θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το σύλλογο «ΝΕΑ ΓΗ».

Οι επόμενες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 9,16 και 23 Απριλίου 2016 στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Βαρβάρας, Σταδίου και Αγ. Ιωάννη Ρηγανά αντιστοίχως.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης δήλωσε «Η καθαριότητα στους δημόσιους χώρους μας αφορά όλους, είναι το ίδιο μας το σπίτι και θα πρέπει όλοι να  μεριμνούμε για αυτό. Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους του Δήμου, που θα συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις και όλους τους συλλόγους. Ο Εθελοντισμός αποτελεί δείκτη πολιτισμού και μέσο βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής».
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template