ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

1/4/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 951

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 1ης Απριλίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=5814

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Σε µια ιδιαίτερη οικονοµική συγκυρία «ανοίγει τις πύλες» του σήµερα το απόγευµα στο ξεν. «Αστήρ» το διήµερο 5ο Forum Ενέργειας. Με κεντρική θεµατική ενότητα «Ενεργειακοί δρόµοι Δικτύωσης 2020» οι φετινές εκδηλώσεις στοχεύουν σε έναν ευρύ διάλογο  για τον εθνικό και περιφερειακό ενεργειακό σχεδιασµό µε τους περισσότερους δυνατούς  «πρωταγωνιστές» του  σε επίπεδο χώρας και περιοχής µας, παρόντες.  Στις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα αναδειχθούν καίρια θέµατα, που αφορούν στην  παραγωγική ανασυγκρότηση  της περιοχής. (Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση).

- Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνουν την Κυριακή στις 6 μ.μ. τα  εγκαίνια της έκθεσης αρχαιοτήτων στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών.

- Την Κυριακή ξεκινά η μεγάλη πορεία, των 220χλμ του Δήμου από την Πάτρα μέχρι το Σύνταγμα για την ανάδειξη του πρόβληματος της ανεργίας.

- Οι πρώτοι πρόσφυγες έφθασαν χθες στην Δυτική Ελλάδα προκειµένου να φιλοξενηθούν στη Μυρσίνη Ηλείας. Αλληλέγγυοι δήλωσαν και χθες σε δεύτερη σύσκεψη ΠΔΕ, Δήµοι, το ΤΕΕ και φορείς. Θετική πρόταση από το δήµαρχο Αµφιλοχίας για κέντρο στην περιοχή.

- Το 2019 αναµένεται να ολοκληρωθεί η κύρωση των δασικών χαρτών της χώρας. Παράταση δύο ετών στην προθεσµία δήλωσης των ιδιοκτητών στο Κτηµατολόγιο, που έληγε 30 Μαρτίου

- Με σταθερό προσανατολισµό την εξωστρέφεια το Επιµελητήριο Αχαΐας συνεχίζει τις προσπάθειες για να αξιοποιηθεί ο οινικός πλούτος της περιοχής. Σε συνάντηση µε τοπικούς οινοπαραγωγούς παρουσία του διευθύνοντα σύµβουλου του Enterprise Greece Μένου Αγγελάκης αποφασίστηκε σύσταση οµάδας εργασίας και περαιτέρω συντονισµός ενεργειών.

- Ριζικές αλλαγές στο δηµόσιο σύστηµα υγείας µε έµφαση στην πρωτοβάθµια φροντίδα προβλέπει ο νέος υγειονοµικός χάρτης, ο οποίος παρουσιάστηκε από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Η αναδιάρθρωση όµως που σχεδιάζεται και έχει τεθεί σε διαβούλευση δεν µπορεί να εφαρµοστεί εάν δεν λυθούν ουσιαστικά προβλήµατα.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template