ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

25/10/12

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ ΤΗΣ CPMR (ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως μέλος της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) και η Προεδρεία της Διαμεσογειακής Επιτροπής,ανακοινώνουν
Την προκήρυξη πλήρωσης της θέσης του Εκτελεστικού Γραμματέα της Διαμεσογειακής Επιτροπής, Γεωγραφικής Επιτροπής της CPMR.
Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν μετά την αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος, ενώ θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη.
Οι αιτήσεις κατατίθενται μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2012 στην Γενική Γραμματεία της CPMR και ειδικότερα στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου catherine.petiau@crpm.org και giuseppe.sciacca@crpm.org. Η διαδικασία των γραπτών εξετάσεων και των συνεντεύξεων θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες.
Η πλήρης ανακοίνωση για την προκήρυξη βρίσκεται στις ιστοσελίδες: http://www.crpm.org  και http://www.medregions.com, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας http://www.pde.gov.gr.
«Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Δυτική Ελλάδα και τιμητικό για τη Χώρα αν η Διαμεσογειακή Επιτροπή στελεχωθεί με Ελληνίδα/Έλληνα Εκτελεστική/ό Γραμματέα. Έχουμε πίστη ότι διαθέτουμε ανθρώπινο δυναμικό με εξαιρετικά ταλέντα και υψηλό μορφωτικό επίπεδο και θέλουμε να αξιοποιηθεί σε μια θέση που θα προσφέρει τόσο στη προσωπική εξέλιξη του στελέχους, όσο και στη διαπραγματευτική μας ισχύ» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας και Αντιπρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template