ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

27/4/12

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 http://www.vasilisfotakis.grHere is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας, σε μια κρίσιμη και δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο. Ήταν και ο λόγος που με όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα, να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω. 
Χωρίς μέντορες και προστάτες, βαδίζοντας πλάι σας, αλλάζοντας μαζί σας όλα όσα και όσους μας πλήγωσαν. 
Με αισιοδοξία, προτρέποντας όλους να μη σκύβουμε το κεφάλι, αλλά να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το καλύτερο. Κανείς δεν θα νοιαστεί για μας, περισσότερο από εμάς. Απέχοντας από την ενεργή αυτή διαδικασία της πολιτικής το μόνο που καταφέρνουμε είναι κάποιοι να μας επιβουλεύονται με την ανοχή μας αυτή. 
Ας διατρανώσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ένα ¨φτάνει πια¨. Ας προβάλλουμε τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας, δουλεύοντας συλλογικά για το καλό όλων, αφήνοντας  στην άκρη νοοτροπίες που μας έφτασαν ως εδώ. Να δώσουμε στη νέα γενιά την ευκαιρία να αποτινάξει από πάνω της όλα εκείνα τα προβλήματα, που άλλοι με ελαφρότητα εναπόθεσαν στις πλάτες της. 
Κοιτάζοντας κατάματα όλους μαζί, αλλά και την κάθε μία και τον κάθε ένα από σας ξεχωριστά, μια υπόσχεση μπορώ να σας δώσω όσο με αφορά:
Η μόνη και ειλικρινή στόχευσή μου είναι να τιμήσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε.

Φωτάκης Βασίλης

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template