ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

13/3/12

Η ομάδα "FutureLeaders" στη Ναύπακτο για το Πράσινο+Μπλε

Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού απέναντι στον εαυτό μας, στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε και ιδιαίτερα στους νέους, και απέναντι στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε.

Η σκέψη αυτή οδήγησε στην δημιουργίας της "Future Leaders", αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας η οποία έχεις ως στόχο να βοηθήσει τους νέους απόφοιτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος. Μέσα απο μια ξεχωριστή επιμορφωτική εμπειρία, οι "δυνητικοί" ηγέτες θα εντοπίσουν και θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους δυνατότητες, σε έργα με κοινωνική διάσταση. Με αυτή την πρωτοβουλία παράλληλα δίδεται η ευκαιρία σε εταιρίες και οργανισμούς να συμμετέχουν μέσω των στελεχών τους και να συνεισφέρουν στην κοινωνία, δημιουργώντας τους ηγέτες του μέλλοντος. Αναδεικνύουν, έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο και έρχονται σε επαφή με ξεχωριστές ιδέες της νέας γενιάς.

Σημαντικό ρόλο στην "Futuer Leaders" έχουν οι τοπικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στις οποίες δίνετε η δυνατότητα να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες νέους τις τις εμπειρίες, γνώσεις αλλά και του προβληματισμού τους. Στόχος των μελλοντικών ηγετών μέσω του προγράμματος είναι να εργασθούν σε ένα πραγματικό project προς όφελος των ΜΚΟ με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία.

Επιλέγοντας την ΜΚΟ Πράσινο + Μπλε, με αφορμή τη προσπάθεια που καταβάλει στη περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, ιδιαίτερα των νέων, σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος, η ομάδα Future Leaders αποτελούμενη από 9 μεταπτυχιακούς φοιτητές και 3 Managers εταιριών, βρίσκετε στη Ναύπακτο, από τις 11 έως τις 18 Μαρτίου, με σόχο την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για λογαριασμό της οργάνωσης. Θα έρθει σε επαφή με την τοπική κοινωνία, τους τοπικούς φορείς και με τις ιδέες της θα βοηθήσει σημαντικά την ΜΚΟ Πράσινο + Μπλε στη βελτίωση και ανάπτυξη του έργου της.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template