ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

13/3/12

Στο ίδιο έργο θεατές και αλίμονο στους ασθενείς του ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχα αναφερθεί σε ένα πρωτοφανές γεγονός, που έλαβε χώρα στο νομό μας: τότε είχα καταγγείλει την ρουσφετολογική μετακίνηση εννέα εργαζομένων, από τους συνολικά 45, που εργάζονται στο ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας, προς άλλες δομές υγείας του νομού. Αυτή η κίνηση είχα τονίσει πως θα είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του κέντρου αποκατάστασης – ένα από τα λίγα σε ολόκληρη τη χώρα. Στη συνέχεια, και μετά από παράλληλη δράση του βουλευτή κ. Σαλμά, υπήρξε υπόσχεση για άρση της αρχικής απόφασης και επιστροφή των εργαζομένων στις θέσεις στους στο ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας.

Σήμερα, ένα μήνα μετά, οι υποσχέσεις δεν έχουν τηρηθεί! Οι εργαζόμενοι μετακινήθηκαν και το ΚΕ.Φ.Ι.Α Αμφιλοχίας έχασε πολύτιμο προσωπικό, προσωπικό απαραίτητο για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.

Τι συνέβη λοιπόν; Αυτοί που διέταξαν τις μετακινήσεις γιατί το έκαναν, γιατί αθέτησαν την υπαναχώρηση τους για ακύρωση αυτών, κάνοντας «κωλοτούμπα»; Προφανώς είτε αντιγράφουν τους πολιτικούς τους μέντορες που συγκυβερνούν είτε εκμεταλλεύονται το πολιτικό κλίμα των ημερών σε βάρος του λαού.


Το Υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου οφείλουν να εξηγήσουν τα, φαινομενικά, ανεξήγητα: ποια «αόρατη δύναμη» χειραγωγεί τις αποφάσεις τους; Οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού, πλην του κ. Σαλμά, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, και σιωπούν σε αυτό το πρωτοφανές ρουσφετολογικό ξεγύμνωμα; Και επιτέλους, πόσο ξεδιάντροποι είναι όλοι αυτοί; Πιστεύουν ότι ξεχάσαμε τι συνέβη, μόλις ένα μήνα πριν ή πιστεύουν ότι δεν το παρακολουθούμε αντιγράφοντας την «κακή νοοτροπία κακών δημοσίων λειτουργών»; Νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι;

Τώρα πια όλοι τους γνωρίζουμε και τους μάθαμε, πολύ περισσότερο, όμως, ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας. Περιμένουμε την ακύρωση των μετακινήσεων εδώ και τώρα.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template