ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/1/12

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ

Το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η κατανομή ποσοτήτων αναφοράς αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα για το γαλακτοκομικό έτος 2011-2012,όπως παρακάτω:

1)    Δικαιούχοι
          Γεωργοί, φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ομάδα φυσικών ή νομικών προσώπων που παράγουν και εμπορεύονται αγελαδινό γάλα ή και γαλακτοκομικά προϊόντα από αγελαδινό γάλα ή προετοιμάζονται να το πράξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

2)    Κατηγορίες δικαιούχων

         Α) Γεωργοί νεοεισερχόμενοι στον τομέα της γαλακτοπαραγωγής μετά από πιστοποίηση από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό- ΔΗΜΗΤΡΑ(ΕΓΟΔ) ύπαρξης της εκμετάλλευσής τους και  εφ΄ όσον  αυτή δεν προέρχεται από διαχωρισμό κοινής εκμετάλλευσης.
        Β) Ενεργοί παραγωγοί γάλακτος που κατά τη γαλακτοκομική περίοδο 2010-2011 υπερέβησαν την ατομικής τους ποσόστωση λαμβανομένων υπόψη των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εφ΄ όσον η ατομική τους ποσότητα αναφοράς ή οι παραδόσεις τους για την περίοδο αυτή είναι τουλάχιστον 20 τόνοι.
         Γ) Οι γεωργοί που υπέβαλαν κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος και μέχρι 31/12/2011 αίτημα ένταξης σε επενδυτικά σχέδια στα αντίστοιχα προγράμματα εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 1698/05 ή του ν.3299/04 (Α’ 261). Στα σχετικά επενδυτικά σχέδια θα πρέπει να προβλέπεται δραστηριότητα παραγωγής τουλάχιστον 70 τόνων αγελαδινού γάλακτος ανά γαλακτοκομικό έτος.

Προκειμένου να χορηγηθεί ατομική ποσότητα αναφοράς στις παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων οι  ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση – δήλωση. Οι αιτήσεις των δικαιούχων υποβάλλονται προς τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΓΟΔ), μέχρι 31-01-2012, είτε απευθείας στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-ΔΗΜΗΤΡΑ(ΕΓΟΔ) είτε μέσω των περιφερειακών υπηρεσιών εποπτείας γάλακτος του ΕΓΟΔ είτε μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αιτωλοακαρνανίας.
           
Δεν είναι δικαιούχοι της παρούσας κατανομής οι παραγωγοί οι οποίοι κατά τα γαλακτοκομικά έτη 2008-2009 , 2009-2010 και 2010-2011 προέβησαν σε μεταβίβαση μέρους ή όλης της ατομικής τους ποσότητας αναφοράς που είχαν αποκτήσει από το εθνικό απόθεμα.

Οι παραγωγοί για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, στην υπεύθυνο του προγράμματος Πλαφουντζή Ελένη τηλ. 2631361203.


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template