ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

23/12/11

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Με αφορμή αναρτήσεις σε διάφορα ιστολόγια, περί δήθεν επεισοδίου που προεκλήθη σε βάρος του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Σε σχέση με αναρτήσεις κάποιων ιστολογίων περί δήθεν επίθεσης σε βάρος μου έχω να δηλώσω ότι με λυπεί πραγματικά ο τρόπος που ορισμένοι, κόντρα σε κάθε δεοντολογία, επιλέγουν την κατασκευή ‘ειδήσεων’ και φημών, με αποκλειστικό σκοπό να πλήξουν την αξιοπρέπεια συνανθρώπων τους. Ποτέ και πουθενά δεν συνέβη τέτοιο ‘επεισόδιο’.

Δυστυχώς, τούτο δεν αφορά μόνο εμένα, αφού πριν λίγες μέρες ζήσαμε όλοι τον ιντερνετικό θάνατο γνωστού Έλληνα συγγραφέα ο οποίος βεβαίως, και ευτυχώς, συνεχίζει να δει και να εργάζεται ανάμεσα μας.

Η διατήρηση ιστολογίων απαιτεί κατά την γνώμη μου υπευθυνότητα, διασταύρωση των ειδήσεων και φυσικά δημοσιογραφική ή έστω απλή κοινωνική δεοντολογία. Ελπίζω στο μέλλον να γίνουμε κατά τι καλύτεροι σ’ αυτό. Και αυτό, βέβαια, κανένας νόμος δεν μπορεί να το επιβάλλει παρά μόνο η συνείδηση του καθενός μας». 

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template