ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/6/11

ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με φόντο την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός, μετά την αιφνίδια παραίτηση του Γιώργου Λιάνη και τις έντονες διαφοροποιήσεις μελών του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε εκτάκτως συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η οποία προγραμματίστηκε για την Τετάρτη στις 13.00 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για τις τελευταίες εξελίξεις, με φόντο τόσο τις προηγηθείσες δηλώσεις του βουλευτή Κοζάνης κ. Αλέκου Αθανασιάδη ως προς το ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο όσο και την παραίτηση του Αντώνη Κοτσακά από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.



Την ίδια ώρα πολιτικοί αναλυτές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζωπυρώνεται η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, ίσως όμως η κίνηση Παπανδρέου να αποτελεί και μια νέα προσπάθεια προκειμένου να πετύχει τη συσπείρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

 Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της μάχης που δίνεται για να σωθεί η χώρα.

Αν και στη δήλωση δεν γίνεται καμία σχετική αναφορά, η δήλωση θεωρείται βέβαιο ότι είναι απόρροια της πράξης του βουλευτή Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη.
   
Με τη δήλωσή του ο εκπρόσωπος θέτει όλα τα μέλη της Κ.Ο. ενώπιον των ευθυνών τους, τονίζοντας πως όλοι, όπως και η κυβέρνηση βρίσκονται μπροστά σε "εθνικά κρίσιμες αποφάσεις", προκειμένου να αποφευχθεί "μια καταστροφική χρεοκοπία που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας".

Τονίζει επίσης ότι "τις αποφάσεις τις παίρνουμε παραμερίζοντας επιμέρους αντιρρήσεις, αψηφώντας το πολιτικό κόστος". Και "έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και συνείδηση της πραγματικότητας και των αναγκών της χώρας και του λαού".

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε εκτιμήσει ότι δεν υφίσταται ζήτημα παραιτήσεων…

protothema.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template