ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/3/11

26η Αγωνιστική: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

Δεν χάνεται η άνοδος. Ακόμη και με κόντρα διαιτησία, ακόμη και σε γήπεδο χωράφι, ακόμη κι αν η ομάδα δεν μπορεί να πιάσει απόδοση, ο Παναιτωλικός θα κάνει το θαύμα και θα κερδίσει. Έτσι και σήμερα, ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Εντζεγκουέλε μέσα στην αγκαλιά του Μπενίσκου κατάφερε να πάρει κεφαλιά από κόρνερ και να δώσει στην ομάδα μας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά, χωρίς κανένας από τους δύο αντιπάλους να καταφέρει να παίξει στρωτό ποδόσφιαρο. Οι αγρινιώτες οπαδοί γέμισαν την εξέδρα και ψύχωσαν τον Παναιτωλικό που έδειχνε ασύνδετος από το κέντρο και μπροστά. Στις καθυστερήσεις ο Εντζεγκουέλε έβαλε ένα παληκαρίσιο γκολ. Ο Πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα σε ένα ρεσιτάλ γραφικότητας, κατά την διάρκεια του αγώνα πήγε στον ρεπόρτερ της ΕΤ3 και έκανε δηλώσεις για επιθετικό φάουλ του σκόρερ!
Πως; έγινε το φάουλ αφού ο Εντζεγκουέλε ήταν πιασμένος αγκαλιά από τον Μπενίσκο, δεν μας εξήγησε. Είμαστε κοντά, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, γιατί σίγουρα θα επιχειρήσουν να μας βάλουν τρικλοποδιές. Να ξέρουν πως οι εποχές που η παράγκα τους κρατούσε ζωντανούς έχουν περάσει. Πολύ κακός ο διαιτητής σήμερα, διέκοπτε συνεχώς τον αγώνα με τα σφυρίγματά του. Ο αγώνας έληξε στο 100΄, μέσα σε πανηγυρισμούς των 1800 φιλάθλων μας.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template