ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/1/11

FOOTBALL LEAGUE:ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Ο χειρότερος Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια. Ούτε υποψία ευκαιρίας συνδυασμού και οτιδήποτε άλλο. Εκτός από το δοκάρι του Κούσα στο 28΄μετά από στημένο. Τα Τρίκαλα απλά προσπαθούσαν να κλέψουν το παιχνίδι. Και τους το δώσαμε ακόμα και έτσι μετά το τραγικό λάθος του Γκόλια που βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα στον εαυτό του  και οι παίκτες των γηπεδούχων απλά έστειλαν τη μπάλα στα δίτυα. Κανένας διακριθείς και ιδιαίτερα ο Πασάς. Ο δωδέκατος παίκτης των Τρικάλων. Το τρικ με Θεοδωρίδη σαν κεντρικό χαφ απλά αφαίρεσε άλλον έναν παίκτη από την ενδεκάδα. Δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια προσπάθεια. Ίσως ξεγελάστηκε ο Τεννες από το γκολ με την Ηλιούπολη και ήθελε να εκμεταλλευτεί κάποια ατομική προσπάθεια ή κάποια μπαλιά που θα εβγαζε. Αυτα από το απαράδεκτο θέαμα που είδα πόνεσαν τα ματάκια μου από τον ήλιο και τη μπάλα που είδα.
Το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα δεν έχει το τσαγανό σε δύσκολες έδρες και ευτυχώς που σήμερα μας ευνόησαν τα αποτελέσματα και κρατήσαμε μια απόσταση από τους διώκτες. Και από δω και πέρα θα είναι πολλοί.
Ο διαιτητής καλός - χαρίστηκε στον Γκούρμα δεύτερη κίτρινη. Ο κόσμος καλός συνθήματα εκατέρωθεν και τίποτα το ιδιαίτερο. Κανένα παρατράγουδο μέχρι την  λήξη μετά δεν ξέρω....

Καλή επιστροφή στους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι και ήταν κοντά στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template