ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

20/1/11

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο ΝΤΟΥΛΕ ΤΖΟΝΣΟΝ

Δύναμη και ποιότητα με Ντούλε Τζόνσον



Ο Ντούλε Τζόνσον βρίσκονταν εδώ και αρκετό διάστημα σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Παναιτωλικού. Από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται στο Αγρίνιο για να γίνει επίσημα μέλος της Παναιτωλικής οικογένειας. Όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να προσθέσει δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο 26χρονος μέσος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1984 στη Μονρόβια της Λιβερίας και ο πατέρας του ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής. Με τη βοήθεια του πιο διάσημου Λιβεριανού, του Ζορζ Γουεά, αναζήτησε (όπως πολλοί συμπατριώτες του) την τύχη του στην Ευρώπη. Βρέθηκε στη Σουηδία και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη Φλόντα (62 αγώνες, 45 γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το 2001 η Χάκεν (117 αγώνες, 11 γκολ) και το 2006 έκανε το μεγάλο άλμα με τη μεταγραφή του στην ΑΙΚ (64 αγώνες, 2 γκολ). Την περίοδο 2008-2009 άφησε τη Σουηδία για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ (27 αγώνες, 1 γκολ), με την οποία κατέκτησε τίτλο. Επέστρεψε στην ΑΙΚ (35 αγώνες, 4 γκολ) με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Σουηδικού πρωταθλήματος πέρσι.

Να σημειωθεί ότι για τον Τζόνσον είχε ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2004 και αργότερα η Μπέρμιγχαμ, ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και από πλευράς του Ολυμπιακού.

Ο Τζόνσον έχει φορέσει 25 φορές τη φανέλα της Εθνικής Λιβερίας, όπου υπήρξε συμπαίκτης αρκετών συμπατριωτών του που έκαναν καριέρα στην Ελλάδα, όπως ο Ζίζι Ρόμπερτς (ΟΣΦΠ), Κέβιν Σέμπουε (ΑΕΚ), Όλιβερ Μακόρ (Ιωνικός), Σόλομον Γκράιμς (Εθνικός), αλλά και του Ζορζ Γκίμπρο, που αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει Σουηδική υπηκοότητα.

Οι λόγοι που αποχώρησε από την ΑΙΚ δεν ήταν αγωνιστικοί. Ουσιαστικά οι χορηγοί του Συλλόγου της Στοκχόλμης επέβαλαν στην αποπομπή του από την ομάδα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος το φθινόπωρο σε δικαστική περιπέτεια. Συγκεκριμένα 22χρονη τον κατήγγειλε για βιασμό. Παρά την αθώωση του από το δικαστήριο, η απόφαση για λύση της συνεργασίας δεν άλλαξε και στις 7 Δεκεμβρίου 2010 έμεινε ελεύθερος.

Ο Τζόνσον ήρθε την Τετάρτη στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε με επιτυχία. Το βράδυ έφτασε στο Αγρίνιο με τον μάνατζερ του για συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Σήμερα προπονήθηκε μόνος του και μέσα στη μέρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για να ενταχθεί και τυπικά στους κυανοκίτρινους.

Γράφτηκε από  agriniolife

Δείτε εδώ τον Τζόνσον

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template