ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/1/11

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 20/1 πραγματοποιήθηκε η προειδοποιητική κατάληψη των ιατρείων του ΙΚΑ Μεσολογγίου που συνέπεσε και με την πανελλαδική απεργία των ιατρών. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ. για μια ακόμη φορά διαμαρτυρήθηκε για την παρατεινόμενη κοροϊδία της κεντρικής Διοίκησης που εδώ και 6 μήνες δεν προχωρά στην ανανέωση ή προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού, που έχει σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων. Τελικά η ολιγωρία αυτή είναι τυχαία ή υποκρύπτει αλλαγές που στόχο έχουν την παραπέρα απαξίωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ;
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Βιώνουμε την πιο δύσκολη συγκυρία. Απαιτείται από όλους μας εγρήγορση και αγωνιστικότητα για να αποτρέψουμε την εμπλοκή μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων σε όλους τους τομείς της υγείας και πρόνοιας που θα επιφέρει το νέο νομοσχέδιο.
Να αγωνιστούμε για την ανάπτυξη ενός δημόσιου και δωρεάν καθολικού συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που θα προωθεί την πρόληψη και την αγωγή υγείας, με οικογενειακούς γιατρούς, με Κέντρα Υγείας πλήρως στελεχωμένα, με Δημόσια Νοσοκομεία που θα παρέχουν ποιοτικές και χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις υπηρεσίες στους πολίτες.  
Η Διοίκηση
του Ε.Κ. Μεσολογγίου
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template