ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/10/10

ΤΟ TROKTIKO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Mας αρέσει που δεν μας πιστεύετε η να απορείτε Το καινούριο troktiko το συνεχίζουμε μια ομάδα η οποία γνωρίζει των Σωκράτη από την περίοδο που πούλαγε μαζί με τον αδερφό του και την μητέρα του στις λαϊκές αγορές. Και κάτι ακόμα πολλοί εκμεταλλευτήκαν την δολοφονία του Σωκράτη για οικονομικό όφελος. Σιγά Σιγά θα πρέπει να σταματήσουν. Γιατί θα μας βρουν μπροστά τους, και όλα τα blog που έχουν σημαία τους ότι αφορά το troktiko να βγουν και να ξεκαθαρίσουν ποιοι είναι και τη ζητάνε. Δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε blog να υποστηρίζουν την αλήθεια, την ελευθερία λόγου μέσο κάποιου ιστολογίου που όλοι ξέρουμε ότι είναι μια υπηρεσία δωρεάν της google και να είναι σε κάθε 2 δημοσιεύσεις διαφημίσεις.
Από εσάς σας ζητάμε να κάνετε λίγες μέρες υπομονή γιατί όλα εμάς τα troktika μας νοιάζει από το πρώτο λεπτό που θα είμαστε on line να συνεχίσουμε όπως ήταν όταν ακόμα ο πρώτος μας Αρχισυντάκτης τελειομανής. Η παρακαταθήκη που μας άφησε ο Σωκράτης, τα λόγια που μας έλεγε όλα αυτά τα χρόνια είναι και θα είναι για πάντα στα αυτιά μας.


http://troktiko73-10.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ν. Τσούκαλης: Επικίνδυνη η επένδυση στον Αστακό

Μιας εξαρχής, ως Δημοκρατική Αριστερά δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε ξένες επενδύσεις να έλθουν, να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Παρατηρούμε όμως μια πανικόβλητη κυβέρνηση να λέει «Ναι σε όλα» χωρίς να αξιολογεί τις επιπτώσεις (που μπορεί να αποδειχτούν μη αναστρέψιμες) με κίνδυνο να υποθηκεύσει με τις επιλογές της, το μέλλον της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει αδιακρίτως «ναι» σε κάθε μια επένδυση που προτείνεται. Αναφέρομαι στην επένδυση του Κατάρ, που κύριο μέγεθός της αποτελεί η Μονάδα LPG στον Αστακό, ισχύος 1.000 MW. Θα είναι η μεγαλύτερη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της χώρας! Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην τον διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής, μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης μάλιστα επικινδυνότητας. Το LPG δεν είναι ένα «αθώο» αέριο. Δεν είναι το φυσικό αέριο.Είναι το υγραέριο! Γι' αυτό και υπάγεται στην οδηγία «Σεβέζο» ως επικίνδυνη βιομηχανική εγκατάσταση (κίνδυνος από έκρηξη, με επιπτώσεις σε ακτίνα χιλιομέτρων).
Η απόλυτη ανάγκη για προσέλκυση επενδύσεων δεν μπορεί να μετατρέψει τη χώρα μας σε τόπο εγκατάστασης τέτοιων επιχειρήσεων που καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν επιδιώκει να αποδεχθεί στο έδαφός της (το μεγαλύτερο μέρος αυτής της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας φέρεται να προορίζεται για εξαγωγή στην Ιταλία!)
Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template