ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/10/10

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Κατά την παρουσίαση, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Ζώης Μαρίνος ανέφερε τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε, για την επιλογή των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών ακολουθήθηκε μια ανοικτή και διάφανη διαδικασία, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αξιολογηθούν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι όσοι αυτοπροτάθηκαν ή ετεροπροτάθηκαν σ’ αυτή την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης είναι στελέχη με εξαιρετικές ικανότητες, ήθος και σημαντική διαδρομή, είτε στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, είτε ευρύτερα. Το ενδιαφέρον που έδειξαν και η μεγάλη διάθεση τους να προσφέρουν δείχνουν, πριν απ’ όλα, την βαθιά τους πίστη στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ως ο φορέας εκείνος που θα λειτουργήσει προωθητικά για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος.

Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Και τους θέλουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας, όπως θέλουμε κοντά μας και όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, σήμερα τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Βασίλη Αντωνόπουλο και Χαράλαμπο Καφύρα.

Είναι τρία στελέχη με συνεπή παρουσία και συνεχή προσφορά στα κοινά.

Τρεις καταξιωμένοι άνθρωποι, στον πολιτικό, στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό τους βίο, με πολλές περγαμηνές και πολλές παρακαταθήκες.»

Ακολουθεί το βιογραφικό του Κου Βασίλη Αντωνόπουλου


ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος γεννήθηκε στη Μυρτιά Τριχωνίδας από αγρότες γονείς.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας με μεγάλη παράδοση και προσφορά στα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έμαθε τα πρώτα γράμματα στη Μυρτιά και έζησε τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο. Όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του επιδόθηκε στις σπουδές και το 1978 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ως Αγροτικός γιατρός υπηρέτησε στη Μακρυνεία Μεσολογγίου.

Την ειδικότητα του Παιδιάτρου έλαβε το 1985 από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και έκτοτε ασκεί την επιστήμη του στο Αγρίνιο προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η πολιτική του δράση αρχίζει από τα φοιτητικά του χρόνια. Το 1990 εκλέγεται Πρόεδρος της Κοινότητας Μυρτιάς για να επανεκλεγεί το 1994.

Το 1996 εκλέγεται Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής της 8ης Εδαφικής Περιφέρειας.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για 5 χρόνια, όπου εργάστηκε για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου, αλλά και για την αναβάθμιση του υπάρχοντος, αφού επί των ημερών του τέθηκαν σε λειτουργία νέες πτέρυγες, ανακαινίστηκαν οι παλιές και αναβαθμίστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου έλαβε την θέση του πρώτου επιλαχόντος στο νομό Αιτωλοακαρνανίας , συγκεντρώνοντας 24500 σταυρούς προτίμησης.



 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template