ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

7/10/10

Γ. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ :ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ


Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλες της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γεράσιμος Μπελεβώνης μας μίλησε για όλους και για όλα ….

1. Για το στόχο της ανόδου στη Super League.

Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς είναι στόχος μας ο Παναιτωλικός να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες , και πάνω σε αυτό το πλάνο δουλέψαμε και δουλεύουμε όλοι , όλα τα κομμάτια του Παναιτωλικού. Σε αυτό το δρόμο θέλουμε να πορευτούμε.

2. Για τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Οι ομάδες που πιστεύω ότι θ ξεχωρίσουν στη φετινή Football League είναι ο ΠΑΣ , ο Λεβαδειακός που αν και ξεκίνησε άσχημα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ , ο Πανθρακικός σίγουρα ο ΟΦΗ , υπάρχουν επίσης ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά όπως η Βέροια και τα Τρίκαλα. Πιστεύω ότι αυτές οι 6-7 ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο και ευελπιστούμε ο Παναιτωλικός να είναι στις 2 πρώτες θέσεις και να αποφύγουμε και τη διαδικασία των play-off.

3. Για την επιλογή των μεταγραφών

Πιστεύουμε ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά στις μεταγραφές. Κοιτάξαμε από πολύ νωρίς , πολύ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα , σε συνεργασία με τον προπονητή , να δούμε σε ποιες θέσεις θέλουμε να ενισχυθούμε και τι χαρακτηριστικά θέλουμε σε κάθε παίχτη να βρούμε. Ψάξαμε αρκετά , κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δικαιώσουν όχι μόνο εμάς αλλά και την ομάδα και τον κόσμο. Τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα έχουν γίνει μια οικογένεια με τους παλιούς , έχουν δέσει πολύ καλά και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα.

4. Ακούγονται κάποιες μουρμούρες ότι ο Παναιτωλικός δεν προσφέρει θέαμα στα παιχνίδια του . Θέαμα ή αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο?

Ουσία και θέαμα. Τα θέλουμε και τα δύο. Δεν μας στεναχωρεί όμως να κερδίζουμε και κάποιες φορές χωρίς να προσφέρουμε το θέαμα που θέλουμε. Με το πέρασμα του χρόνου ελπίζουμε να το πετύχουμε.

5. Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση του Παναιτωλικού στον κ.Νταλακούρα και δεν προχώρησε σε απόκτηση έμπειρου τεχνικού.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Γιάννη , ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει , είναι ένα παιδί δικό μας , είναι ένα παιδί που όλα όσα συζητάμε τα πετυχαίνουμε καλύτερα μαζί του , και σίγουρα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο προπονητή.

6. Νέοι ποδοσφαιριστές από το Αγρίνιο, παρακολουθείται κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην περιοχή που θα θέλατε να εντάξετε στον Παναιτωλικό

Παρακολουθούμε τους ποδοσφαιριστές της περιοχής , γίνεται μια πολύ οργανωμένη δουλειά , η οποία όμως έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι μόνο σε τοπικό επίπεδο το σκάουτιγκ αλλά έχουμε αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα. Γενικότερα προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε 1-2 βήματα παραπάνω σε αυτόν τον τομέα. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε παιδία από την ομάδα νέων.

7. Εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού είναι πολύ καλά οργανωμένες και πολλές ομάδες της SuperLeague θα τα ζήλευαν. Το σχόλιο σας γι’αυτό.Ο κόσμος του Αγρινίου εκτιμάει την προσπάθεια του κ.Κωστούλα για την αναβάθμιση του γηπέδου , όμως αναρωτιέται αν θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις ή προσθήκες εξεδρών στο υπάρχον γήπεδο.

Ήδη έχει αρχίσει η μελέτη για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και θα μπορούν σύντομα να γίνονται βραδινά παιχνίδια. Αν καταφέρουμε το στόχο της ανόδου θα γίνει και προσθήκη μιας κερκίδας πίσω από το τέρμα προς την οδό Προυσιωτίσσης. Επίσης θα καταθέσουμε στους υποψήφιους δημάρχους τις απόψεις μας για την περεταίρω ανάπτυξη του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και γενικότερα για την αναβάθμιση της περιοχής.

8. Υπάρχει σκέψη για νέο γήπεδο?

Η σκέψη για νέο γήπεδο είναι αλληλένδετη με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Με τα σημερινά δεδομένα το γήπεδο δεν γεμίζει 100% , και κόβουμε περίπου 3500 εισιτήρια. Αν υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση σίγουρα θα το σκεφτούμε. Ο κόσμος ο ίδιος πρέπει να δημιουργήσει αυτή την ανάγκη.

9. Το μήνυμά σας προς τον κόσμο του Αγρινίου και του Παναιτωλικού.

Θέλουμε ο κόσμος να βλέπει τον κάθε αγώνα σαν μια γιορτή. Να έρχεται στο γήπεδο από νωρίς να κάθεται , να συζητάει , γενικά να το χαίρεται και να απολαμβάνει. Θέλουμε η πρόσβαση να γίνεται άνετη και γρήγορη στο χώρου του γηπέδου για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Και οι οργανωμένοι έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας εμπιστευτεί , να εμπιστευτεί τους ποδοσφαιριστές , αυτοί θέλουν περισσότερο από όλους να πετύχουν το στόχο της ανόδου.

10. Πως σας φαίνεται το All Sports Agrinio ?

Πολλά συγχαρητήρια, πολύ καλή προσπάθεια. Για εμάς είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες και είναι επίσης σημαντικό που ασχολείστε με όλα τα αθλήματα της περιοχής.

allsportsagrinio.gr

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template