ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/9/10

FOOTBALL LEAGUE:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Στη σκιά της καταγγελίας για δωροδοκία παίκτη των Τρικάλων από ανθρώπους του Λεβαδειακού πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Football League, με τον Παναιτωλικό να κάνει το δύο στα δύο, φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, και τις Ηλιούπολη και ΟΦΗ να σπάνε το ρόδι και να πετυχαίνουν τις πρώτες τους νίκες απέναντι σε Πιερικό και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.

Στους άλλους αγώνες της ημέρας, τα Τρίκαλα... τιμώρησαν τον Λεβαδειακό, γράφοντας το εντυπωσιακό 4-0, ενώ Διαγόρας και Θρασύβουλος πήραν από έναν βαθμό, χάρη στη λευκή ισοπαλία που έφεραν.

Ηλιούπολη - Πιερικός: 2-1
Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε 2-1 του Πιερικού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το καλημέρα, όταν στο 11' ο Καμπάς έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο η απάντηση από τους κατερινιώτες ήρθε 20 λεπτά αργότερα, όταν στο 32' ο Γκουγκούλιας έκανε το 1-1. Και πάλι όμως η Ηλιούπολη πένε λεπτά πριν το τέλος μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν στο 85' ο Νικολόπουλος έκανε το 2-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες μάλιστα είχαν από ένα δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι στο 20' με τον Γκουγκούλια και οι γηπεδούχοι στο 57' με την Κάμπα.

ΟΦΗ - Αναγ. Καρδίτσας: 2-0
Εύκολο απόγευμα είχε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, χάρη σε δύο τέρματα του Ανέστη Αγρίτη. Ο επιθετικός των κρητικών με δυο σουτ στο 49' και το 74' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους θεσσαλούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ούτε τώρα να πάρουν τη νίκη, μένοντας χωρίς βαθμό.

Διαγόρας Ρόδου - Θρασύβουλος: 0-0
Τη λευκή ισοπαλία μοιράστηκαν στη Ρόδο Διαγόρας και Θρασύβουλος, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες και γκολ. Μοναδική καλή φάση του αγώνα ήταν στο 75' όταν οι γηπεδούχοι με τον Ζλάτκοβιτς είχαν οριζόντιο δοκάρι, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν περισσότερο. Ετσι και οι δύο ομάδες μετά τις νίκες τους στην πρώτη αγωνιστική, έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς έκαστη.

Τρίκαλα - Λεβαδειακός: 4-0
Πολύ σκληρά πλήρωσε ο Λεβαδειακός την απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα των Τρικάλων, αφού η θεσσαλική ομάδα τον... φιλοδώρησε με 4 γκολ! Οι γηπεδούχοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαν το πάνω χέρι της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6', όταν ο Ρούσεφ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η συνέχεια βέβαια ήταν αρκετά υποτονική και χρειάστηκε το ρολόι να δείξει στο 70' ώστε οι γηπεδούχοι να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μανουσάκης με σουτ έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Κοντογουλίδης, ο οποίος με δύο γκολ στο 74' και στο 77' ανέβασε τον δείκτη, κάνοντας το τελικό 4-0.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9
Εθνικός - ΠΑΣ Γιάννινα (18.00)
Ιωνικός - Δόξα Δράμας (18.00)
Πανθρακικός - Βέροια (18.00)
Καλλιθέα - Εθνικός Αστέρας (19.00).

www.sport.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template