ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/9/10

FOOTBALL LEAGUE:ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

Με γκολ που σημείωσε ο Ντάνιελ Γκούνκελ στο 76’ με σουτ ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο πανηγυρίζοντας τη νίκη στην πρώτη του εκτός έδρας εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, κατακτώντας δίκαια τους βαθμούς της νίκης, η οποία πανηγυρίστηκε από τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σκλιοπίδης στο 79’ επειδή χτύπησε τον Παππά.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης (61’ Γουναρίδης), Σκλιοπίδης, Σαμουηλίδης (70’ Ναλμπάντης), Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης, Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης (84’ Κονέ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Γκόλιας, Εντζεγκουέλε, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης (74’ Γκούρμα), Παππάς, Καραμαλίκης (66’ Καούνος), Πασάς (53’ Μπουμάλ).

www.panaitolikos.gr

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός που δείχνει πως φέτος διαθέτει μέταλλο για πρωταθλητισμό. Η ομάδα του Αγρινίου με γκολ του Γκούνκελ στο 76΄πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Ευόσμου κερδίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 82΄ λόγω αποβολής του Σκλιοπίδη.


www.metropolisradio.gr

Αγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός: 0-1
Το δύο στα δύο πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος αυτή τη φορά εκτός έδρας, πήρε τη νίκη έστω και δύσκολα απέναντι στην ομάδα του Ευόσμου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε θέαμα και ποιότητα, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Γκουνκέλ στο 76', οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, με το ίδιο σκορ, όπως και στην πρώτη αγωνιστική και να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

sport.gr


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template