ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

13/9/10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται καταγγελίες δημοτών στον δήμο Στράτου για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών κλπ, αλλά αυτή τη φορά, η κατάσταση είναι μάλλον για γέλια και για κλάματα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες δημοτών, για μέρες ήταν... εξαφανισμένη προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού στον ΧΥΤΑ. Οι ενδιαφερόμενοι δημότες απευθύνθηκαν στον δήμο για να την βρούν και τελικά ως υπεύθυνη παρουσιάστηκε υπάλληλος που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, αφού η σύμβασή της με τον δήμο είχε λήξει!
Χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα και αστυνομίας και όλη αυτή η φασαρία, ώστε η προκήρυξη δυο μέρες πριν την λήξη της να εμφανιστεί, τοιχοκολληθεί και να κυκλοφορήσει ακόμα και στα καφενεία...
Ο δήμαρχος υποστηρίζει πως όλα έγιναν σύννομα, ενώ για την... εθελόντρια υπάλληλο είπε πως πράγματι η σύμβαση της έληξε αλλά παραμένει στον δήμο αμισθί, για να αποκτήσει... εργασιακή εμπειρία!
Ωρέ μπράβο εθελοντισμός στη Λεπενού...
(Πληροφορίες από την εφημερίδα Συνείδηση)

Κεραμιδόγατος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο, όλα τα τελευταία χρόνια, συνηθιζότανε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, να γίνονται μεγάλα επεισόδια από τους… κοινωνικούς αγωνιστές (αναρχο-αριστεριστές).

Μάλιστα, μεγάλης έκτασης επεισόδια συνέβαιναν και όταν η οικονομική και κοινωνική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήταν σκληρή και δεν έδινε νομιμοποιητική βάση σε… «ξεσπάσματα λαϊκής αγανάκτησης», όπως τα παρουσίαζαν οι οργανωτές και εκτελεστές τους, καθώς και τα «παπαγαλάκια» τους των ΜΜΕ.

Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή. Παρόλα αυτά συνέβαιναν. Χθες, έσπασε η… παράδοση! Δεν άνοιξε μύτη!

Δεν έγιναν δε ούτε τα… προκαταρκτικά, ώστε να πούμε ότι υπήρχε πρόθεση να γίνουν επεισόδια, αλλά επενέβη εγκαίρως η Αστυνομία και τα πρόλαβε. Ρωτάμε, λοιπόν: τώρα που είναι περισσότερο παρά ποτέ ώριμες οι συνθήκες για… επαναστατικές διεργασίες, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»;

Απάντηση: οι μαρξιστές ψευτοεπαναστάτες είναι επαγγελματίες παρακρατικοί (επί χρήμασι) και ως καλοί και πιστοί υπάλληλοι υπακούουν πάντα και χωρίς αντιρρήσεις στις διαταγές των αφεντικών τους!

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template