ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

15/8/10

ΤΟ PANAITOLIKOS6.GR ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ









Στην πόλη που οι άντρες περιμένουν με αγωνία να έρθει το καρναβάλι για να ντυθούν γυναίκες, είναι λογικό να μην υπάρχει ανδρισμός. 30 πρεζόνια σε διατεταγμένη υπηρεσία και με την βοήθεια της αστυνομίας και ανθρώπων του γηπέδου της Παναχαϊκής έκαναν προμελετημένη δολοφονική επίθεση εναντίον Αγρινιωτών φιλάθλων που πήγαν να παρακολουθήσουν το "φιλικό" παιχνίδι Παναχαϊκή - Παναιτωλικός.
Οπλισμένοι με μαχαίρια, πέτρες, ξύλα και με σπασμένα καθίσματα οδηγήθηκαν από αυτούς που τους προσέλαβαν στην εξέδρα που είχαν οδηγηθεί μετά από υπόδειξη ανθρώπων της Παναχαϊκής 30 φίλοι του Παναιτωλικού. Η ενέδρα είχε στηθεί εκεί και δεν ήταν καθόλου τυχαία. Τα πρεζόνια επιτέθηκαν στους απλούς φιλάθλους μας, με σκοπό να υπάρξουν θύματα, με λύσσα και χωρίς να μπορούν να διακρίνουν ποιον χτυπάνε από την μαστούρα.
Κάποιοι οπαδοί μας στην προσπάθειά τους να γλυτώσουν, πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και νοσηλεύονται με κατάγματα. Οι παίχτες μας ήταν αυτοί που μπήκαν ασπίδα μπροστά τους και τους έσωσαν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Οι μινάρες μπροστά στον κίνδυνο να αντιμετωπίσουν άντρες έκαναν πίσω.
Οι μπάτσοι τότε αποφάσισαν να κάνουν ότι ενδιαφέρονται για αυτά που έγιναν και οδήγησαν εκτός τους μινάρες, μήπως τυχόν και συλληφθεί κάποιος.
Ο Κούγιας είναι ο μόνος μέχρι στιγμής (και λυπόμαστε που το λέμε) που έβγαλε ανακοίνωση και κατέθεσε μήνυση.
Οι δικές μας ευθύνες
Από την πλευρά του Παναιτωλικού οι ευθύνες αναλογούν σε όλους μας και είναι μεγάλες. Πρώτα απ' όλα εμείς και ενώ γνωρίζουμε την ανικανότητα της διοίκησης, δεν ζητήσαμε μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα και την προσοχή των οπαδών μας.
Η ΠΑΕ δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να κανονίσει "φιλικό" αγώνα με την εχθρική και μισητή Παναχαϊκή και μάλιστα εκτός έδρας την ώρα που γνωρίζει ότι έχουν προηγηθεί επεισόδια στο παρελθόν, όπως και απειλές.
Ακόμη και αν ήθελε να παίξουμε, θα έπρεπε να έχει εγγυήσεις για την ασφάλεια της ομάδας και των φιλάθλων. Θυμίζουμε ότι πέρυσι μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό και την ενέδρα που είχε γίνει, η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε βγάλει ανακοίνωση που έλεγε ότι στο εξής θα αναλάμβανε να προστατέψει τους οπαδούς μας από ανάλογα περιστατικά.
Δεν είναι δυνατόν το γήπεδό μας να έχει γίνει εκκλησία με κάμερες και σεκιουριτάδες ένστολους και μη, ενώ εκτός έδρας να δεχόμαστε επιθέσεις, χωρίς να ζητάμε ανάλογη προστασία.
Οι μπάτσοι σήμερα ήταν συνένοχοι, όπως σε κάθε πουστιά άλλωστε.
Οι οργανωμένοι της Θύρας 6 κάποτε προστάτευαν και τους υπόλοιπους οπαδούς. Σήμερα που ήταν; Πιο πριν είχαν ζητήσει μέτρα; Έβγαλαν καμμιά ανακοίνωση ή θα βγάλουν μόνο για εμάς; Υπάρχουν;
Η ΠΑΕ τι θα κάνει για τους αλήτες και τα πρεζόνια που έκαναν τα επεισόδια; Θυμόμαστε τι έκανε για άλλους που τους έλεγε αλήτες και πρεζόνια.

Αυτή την φορά πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν κάνουμε κάτι, θα υπάρχουν θύματα στο μέλλον. Εμείς δεν ξέρουμε από ενέδρες και πουστιές γιατί δεν είμαστε γυναικούλες. Ξέρουμε όμως από βεντέτες και μάλιστα καλύτερα.

http://www.panaitolikos6.gr/
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template