ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/9/09

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας, λίγες ώρες πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Ρηγίλλης για τα ψηφοδέλτια.

Στην επιστολή του με την οποία ενημερώνει τον πρωθυπουργό για την απόφασή του, o κ. Μαγγίνας επικαλείται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην εκλογική του περιφέρεια, την Αιτωλοακαρνανία και εκφράζει την πικρία του για τις εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ανέφεραν ότι ο κ. Μαγγίνας θα «κοβόταν» από τις λίστες της ΝΔ.

Ο κ. Μαγγίνας είχε παραιτηθεί από τη θέση του στο υπουργείο Απασχόλησης, μετά από αποκαλύψεις ότι για λογαριασμό του εργάζονταν στο σπίτι του ανασφάλιστοι μετανάστες.

Στην επιστολή του, ο Β.Μαγγίνας σημειώνει:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες με την, επί μακρόν δημόσια αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου, αποφάσισα να μη διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι για πολλά χρόνια με τίμησαν με τη στήριξή τους.

»Ομολογώ ότι η εξέλιξη αυτή, με προσβάλλει και με αδικεί, αφού δεν αισθάνομαι ότι υπέχω κάποια πολιτική ή άλλη ευθύνη την οποίαν οφείλω να αναδεχθώ.

»Προέχει, ωστόσο, η παράταξη και κυρίως το συμφέρον του τόπου.

»Θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σου και να σε διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ για την επικράτηση του Κόμματός μας, στις προσεχείς εκλογές».


ΠΗΓΗ:ΤΑΝΕΑ

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template