ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

13/9/09

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Β ΕΘΝΙΚΗ

A΄ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

Ξεκίνησε από προχθές το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής αλλά για την ομάδα μας ξεκινάει αύριο. Ξεκινάει ένα ταξίδι δύσκολο με την ευχή όλων να τελειώσει όπως η περσινή χρονιά με τους πανηγυρισμούς από την Αθήνα μέχρι το Αγρίνιο.

Σίγουρα δεν θα παίξουμε με τα χωριά που τρέχαμε εδώ και οκτώ χρόνια αλλά με ομάδες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σκοπός των περισσότερων από αυτές αλλά και της δικής μας είναι το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Σε αυτό πρέπει να συμβάλουν πρώτα το τεχνικό επιτελείο με τους παίκτες που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι δούμε εντός αγωνιστικού χώρου , στην συνεχεία η διοίκηση η όποια θα είναι υπεύθυνη για ότι δούμε εκτός αγωνιστικού χώρου. Γιατί ξέρουμε ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να παίξουν μπάλα και εκτός αυτού με φανταστικές διαιτησίες ,φανταστικά παιχνίδια και φανταστικές ομάδες που θα παρουσιάζονται ξαφνικά. Η προηγούμενες χρονιές μας έδειξαν ότι σε αυτό το κομμάτι χωλαίνουμε κάπως αλλά πιστεύω η εμπειρία των προηγούμενων ετών να βοηθήσει.

Και τέλος ο αξεπέραστος κόσμος αυτής της ομάδας που τον ζηλεύουν πολές ομάδες και θα την ακολουθήσει και φέτος σε όλα τα γηπεδα. Δυνατά όλοι με μια φωνή και χωρίς ακρότητες που μπορεί να στοιχήσουν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template