ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

29/9/19

Τιμητική διάκριση για το Λιμενικό Σώμα σε εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Πρεσβεία της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, τιμήθηκε το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή από την Υπηρεσία των Τελωνείων της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Το μετάλλιο τιμής των Γαλλικών Τελωνείων, απένειμε ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave στον Β΄ Υπαρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Αργυρίου, ο οποίος κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο διετέλεσε αρμόδιος Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, "η συγκεκριμένη τιμητική διάκριση είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των αρμοδίων Υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των Γαλλικών Τελωνείων για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, με αποκορύφωμα τις σημαντικές επιτυχίες που κατεγράφησαν στον τομέα αυτό την διετία 2017-2019."


Φωτογραφίες: www.hcg.gr
2019/09/27

Β' Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής 
Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ιωάννης - Βιογραφικό



Γεννήθηκε στο ΔΑΦΝΟΧΩΡΙ ΔΩΡΙΔΟΣ και μεγάλωσε στη ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΩΡΙΔΟΣ του Νομού ΦΩΚΙΔΟΣ.

Το έτος 1986 εισήχθη στη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και ακολούθως υπηρέτησε στη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας του ΥΕΝ.

Το έτος 1989 εισήχθη στη σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος.

Πτυχιούχος ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Διπλωματούχος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στις Πολιτικές Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο, (διετούς κύκλου), του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

Κατά τη διάρκεια της Σταδιοδρομίας του υπηρέτησε:

Σε όλους τους τομείς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ως ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ στο Λιμεναρχείο Κω, ως βοηθός ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ στο Αμβούργο της Γερμανίας, ως ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Ρόδου, ως ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος με έδρα την ΡΟΔΟ και περιοχή αρμοδιότητας τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

Με την προαγωγή του στον βαθμό του Υποναυάρχου τοποθετήθηκε ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α΄ Κλάδου (Ασφάλειας και Αστυνόμευσης) του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πέραν των άλλων συμμετείχε ως εκπρόσωπος του ΥΝΑΝΠ στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ για την διαχείριση του Προσφυγικού του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Με την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιναυάρχου Λ.Σ. στις 19/03/2019 ανέλαβε τα καθήκοντα Β΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ως Λιμενάρχης Κω, ως Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου και ως Διοικητής  8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος συμμετείχε σε αντιπροσωπείες υπηρεσιακών παραγόντων σε σειρά συναντήσεων με αντίστοιχες αντιπροσωπείες της Τουρκικής Ακτοφυλακής, με αντικείμενα κυρίως, τις μεταναστευτικές ροές, την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, την ανταλλαγή πληροφοριών κ.λ.π.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ:

Έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων:

Δυο επιμορφωτικά Προγράμματα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, σεμινάρια σε θέματα Επιθεώρησης πλοίων του ΚΛΑΔΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, Αλιείας και Χρηστών Κομβικών Συστημάτων Η/Υ.

Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις για το βαθμό του και τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ:

1. Από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Α΄ με τον ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ.

2. Από τον Πρόεδρο των SPECIAL OLYMPICS INTERNATIONAL κ. TIMOTHY SHRIVER – KENNEDY με το ΜΕΤΑΛΛΙΟ των SPECIAL OLYMPICS INTERNATIONAL.

3. Από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟ Β΄ με τον Σταυρό του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου.

Έγγαμος με την Έφη Καλλιγά και έχουν μια κόρη τη Μαριλένα.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template