ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/9/16

ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Δίπλα σε μαθητές και μαθήτριες, γονείς κι εκπαιδευτικούς δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου με αφορμή τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαναστασίου παρέστη στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν στο 5ο Δημοτικό και το 1ο  Γυμνάσιο, που στεγάζονται στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια, καθώς και στο 3ο  Λύκειο.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου απευθυνόμενος προς τα παιδιά, υπογράμμισε τη δύναμη της προσπάθειας, «όχι μόνο κατά τα σχολικά χρόνια, αλλά στη διάρκεια όλης της ζωής, προσπάθεια συλλογική αλλά και του καθενός ξεχωριστά, καθημερινά, βήμα-βήμα, να γίνεται καλύτερος» και τόνισε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός δίπλα στις οικογένειες και στην εκπαιδευτική κοινότητα στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν το Δήμο Αγρινίου για τις παρεμβάσεις με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως η διαμόρφωση και η ασφαλτόστρωση των αύλειων χώρων στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια, πάγιο αίτημα τόσο των γονέων όσο και των μαθητών, καθώς και για την ευρύτερη συνεισφορά του προκειμένου να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.



Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Παπαναστασίου.












 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template