ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

18/8/16

Πανσέληνος στο αρχαίο θέατρο Στράτου, με συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Την αυγουστιάτικη πανσέληνο θα γιορτάσει ο δήμος Αγρινίου, την Πέμπτη, με συναυλία στο αρχαίο θέατρο Στράτου, από τον τελευταίο αυθεντικό ερμηνευτή του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Γισδάκη.

Η συναυλία που είναι με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, έχει τίτλο «στον καθρέφτη τ’ ουρανού» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μία ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το βράδυ, αλλά και κατά τη διάρκειά της. Ο Βασίλης Γισδάκης γνωρίζει τον Μάνο Χατζιδάκι το 1989 που τον πρωτοπαρουσιάζει, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, στη συναυλία του «Σείριου». Από τότε συμμετείχε σε όλες τις συναυλίες του κορυφαίου συνθέτη, τραγουδώντας υπό τη διεύθυνσή του.
Στη συναυλία τον Β. Γισδάκη θα συνοδεύσουν η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου στο πιάνο και το τραγούδι, ο Ανδρέας Παπαδήμας στο τραγούδι, ο Κώστας Πλακίδας στην κιθάρα, μαντολίνο και μπουζούκι, και ο Γιώργος Σταυρόπουλος στο πιάνο, ενώ συμπράττει και ο Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά.

http://www.eleftherostypos.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template