ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

2/7/16

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση των αστυνομικών υπαλλήλων

Την Πέμπτη 30-6-2016 η ερασιτεχνική ομάδα «ΘΕΑΤΡΟPolice» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση. Η κωμωδία του ANTONY NEILSON «Ψέμα στο ψέμα» οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η πρωτοβουλία της παλιάς φίλης κας Ντίνας Ζορμπά, η οποία πλέον μετά την αποχώρησή της από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην Αστυνομική Δ/νση Ακαρνανίας και η σκηνοθετική αρτιότητα – για δεύτερη συνεχή χρονιά – της κας Γιούλης Μαρούση, έδωσε ένα εξαιρετικό και αξιοζήλευτο αισθητικό αποτέλεσμα. Η κωμωδία «Ψέμα στο ψέμα» του Άντονυ Νίλσον ήταν ένα έργο δύσκολο και απαιτητικό. Διαδραματίζεται στην Αγγλία και οι δύο κεντρικοί ήρωες γίνονται υποδειγματικοί υπηρέτες του ψέματος στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να αποφύγουν να εκτελέσουν ευσυνείδητα το αστυνομικό τους καθήκον. Ευτράπελες αντιδράσεις, όπου η αθωότητα, η καλοσύνη και η δειλία φέρνουν τα πάνω κάτω. Οι κάθε μορφής αλήθειες αναδύονται μέσα από απολαυστικές καταστάσεις, συνομωσίες και απρόοπτες παρεξηγήσεις.
Όπως τονίζει και η σκηνοθέτης, το ηθικό μήνυμα είναι το εξής: «Χίλιες φορές μια δυσάρεστη αλήθεια από το καλύτερο ψέμα».
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το ταξίδι θα συνεχιστεί με πάθος, ταλέντο και σκληρή δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους συντελεστές και ερασιτέχνες ηθοποιούς της παράστασης. Ένα άλλο πρόσωπο της αστυνομίας, μας δώσατε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε. Και αυτό είναι παρήγορο στις μίζερες εποχές που βιώνουμε καθημερινά.    
Πάνος Παπαδόπουλος
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template