ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

28/6/16

Απάντηση Παύλου Π. Μοσχολιού στον δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου

«Ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα από τον κ. Παπαναστασίου...»
Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο λαός λέει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Παρότι μακροσκελής η ανακοίνωση του Δήμου δεν απαντά για την ταμπακιέρα.
Πρώτα απ’ όλα, πήρε χαμπάρι την πρόσκληση της Περιφέρειας και αν ναι, γιατί δεν κατέθεσε πρόταση;
Δέυτερον, από όσο καταλαβαίνουμε, η έγνοια της Δημοτικής Αρχής για την ένταξη έργων εξαντλείται στην επικοινωνία των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας!!!
Τρίτον, αν σε μια πρόσκληση της Περιφέρειας δεν καταθέτει πρόταση ο δεύτερος μεγάλος Δήμος, που μάλιστα έχει μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης, πως λέγεται αν δεν είναι αδιαφορία, άγνοια ή αναποφασιστικότητα;
Τέταρτον, φοβούμαστε ότι η Δημοτική Αρχή ξεχνά ότι διοικεί τον Δήμο περίπου 2 χρόνια και θα έπρεπε να έχει λύσει όποιες εκκρεμότητες, που εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν, στις μελέτες του 11ου, 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Γυμνασίου.
Πέμπτον, αν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κυριαρχούταν από τη λογική του σημερινού Δημάρχου στην άσκηση της πολιτικής της, δεν θα υπήρχε κανένα έργο να παραλάβει η σημερινή Δημοτική Αρχή, σαν αυτά που επισκέπτεται κατά καιρούς ο Δήμαρχος και καμαρώνει μεν, πλην όμως δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι για να γίνουν...
Τέλος, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αφήσει κατά μέρος τις επικοινωνιακές τακτικές και τα μεγάλα λόγια και να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με τα προβλήματα του Δήμου.
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...».
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template