ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/6/16

ΝΟ.Δ.Ε: ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

 Πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2016 η επίσκεψη του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, Βουλευτή Α’ Αθήνας της Ν.Δ και Δ’ Αντιπροέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΝΟ.ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, κ. Φώτη Τσόλκα. Ο κ. Κακλαμάνης, το πρωί της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης "Παναγία Ελεούσα", όπου ενημερώθηκε για το πλούσιο και πολυδιάστατο έργο του και ήρθε σε επαφή με τους εκπαιδευόμενους νέους. Ο κ. Κακλαμάνης, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της δομής αλλά και το πλεόνασμα αγάπης των ανθρώπων του Εργαστηρίου. Δεσμεύθηκε μάλιστα ότι θα λάβει πρωτοβουλία δράσεων ανάδειξης των χειροτεχνημάτων των εκπαιδευομένων από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και δήλωσε αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια.
Στη συνέχεια, ο κ.Κακλαμάνης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε Αιτ/νίας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου και έγινε ουσιαστικός διάλογος για τα προβλήματα της περιοχής και τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στις 19:00, ο κ.Κακλαμάνης παρευρέθη και συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έλαβε χώρα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα της παράταξης όσο και τρέχοντα πολιτικά ζητήματα που αφορούν τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό. Ο γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος που έγινε, με πολλές μάλιστα τοποθετήσεις στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, απέδειξε ότι η παράταξή μας, ανοίγει νέα σελίδα και κάνει πράξη την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία στην πορεία για μια συμφωνία αλήθειας.
Αυτή ήταν μόνο η αρχή, η ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας, ευελπιστεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην κοινωνία μέσα απο δράσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρει το κόμμα και πάλι κοντά στους πολίτες.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

ΤΣΟΛΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ






 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template