ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

10/6/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 961

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα 
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 10ης Ιουνίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=6458

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- H ανάγκη για αλλαγές στο χώρο της υγείας καταδείχθηκε στο 4ο Forum Υγείας που οργάνωσε και φέτος ο «Σ.Ε.». Από τη µια ο ΕΟΠΥΥ έχει δροµολογήσει ήδη νέο τρόπο λειτουργίας και αναζήτηση επιπρόσθετων εσόδων. Από την άλλη οι ιδιώτες γιατροί κλήθηκαν να αλλάξουν τα εταιρικά τους σχήµατα για να επιβιώσουν. Σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό τοµέα της υγείας αναπτύσσεται παρά την κρίση. Στο µεταξύ, οι κλινικές έρευνες αποτελούν τονωτική ένεση για το Πανεπιστήµιο Πατρών.

- Στην επόµενη ηµέρα της ολοκλήρωσης της 1ης Αξιολόγησης του 3ου Μνηµονίου και σε αναµονή της δόσης των 7,5 δισ., που όλα δείχνουν ότι θα εκταµιευτεί εντός του Ιουνίου, η κυβέρνηση επιχειρεί µέσω του νέου αναπτυξιακού νόµου να στρέψει το ενδιαφέρον στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Οι παραγωγικοί φορείς προβάλλουν τις σοβαρές ενστάσεις τους στον νέο νόµο καταθέτοντας ταυτόχρονα τεκµηριωµένες προτάσεις, που θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από κυβερνητικής πλευράς.

- Η φορολογική πολιτική στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκαλεί σήμερα στην Πάτρα, παρουσία του αν. ΥΠΟΙΚ Τρ. Αλεξιάδη, το Οικονομικό Επιμελητήριο.

- Απάντηση στις πολυεθνικές έδωσαν οι Πατρινοί έμποροι. Συνασπίστηκαν 125 επιχειρήσεις στο Open Mall Patras. Εγκαίνια με Α. Παπαδεράκη και Β. Κορκίδη

- Η σηµαντική δωρεά της συλλογής Θ. Μίντζα φέρνει στην επιφάνεια το θέµα του τεράστιου πλούτου που βρίσκεται «στα σεντούκια». Ταυτόχρονα αναδεικνύει την ανάγκη να βρεθεί ένα αποτελεσµατικό δίκτυο αξιόπιστων αποδεκτών που θα πείσουν τους κατόχους του πλούτου αυτού να τον θέσουν στη διάθεση της κοινωνίας.

- Η εγκατάσταση από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας του συστήµατος ARIS (Advanced Information Research System), που παρέχει υπολογιστική ισχύ που αγγίζει τα 180 Tflops και αποθηκευτικό χώρο περίπου 1 Petabyte, διευκολύνει την προσβασιµότητα στα Ελληνικά ακαδηµαϊκά και ερευνητικά ιδρύµατα σε υπολογιστικούς πόρους µεγάλης κλίµακας.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template