ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

3/6/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 960

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 3ης Ιουνίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=6345

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Με κεντρικό θέµα «Υγεία & Ανάπτυξη» πραγµατοποιείται αύριο -από τις 10:00 το πρωί έως τις 8 το βράδυ- στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα το πολυσυνέδριο «4ο Forum Υγείας» που διοργανώνει µε συνέπεια ο «Σύµβουλος Επιχειρήσεων». Τα σηµαντικά προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο χώρος της Υγείας αλλά και η δυναµική που εµπερικλείει για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και της ευρύτερης περιοχής µας, θα συζητηθούν σε πέντε πολύ ενδιαφέρουσες συνεδριακές εκδηλώσεις. (Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση)

- Την διακοπή των αεροπορικών δροµολογιών µεταξύ Αράξου και Πάφου αλλά και µε άλλους ευρωπαϊκούς προορισµούς θίγει επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα του Συνδέσµου Αχαΐας-Κύπρου «Αχαιών Ακτή». Χρειάζεται εγρήγορση όλων, γιατί αναπτυξιακή προοπτική του Δυτικού Άξονα δεν µπορεί να νοηθεί χωρίς ικανή αεροπορική σύνδεση.

- Πυρετός προετοιµασίας επικρατεί στο Επιµελητήριο Αχαϊας ενόψει του καθορισµού και του σχεδιασµού υποβολής πρότασης στο Πρόγραµµα «Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών» µε σκοπό την υλοποίηση προωθητικών ενεργειών των ΠΟΠ και ΠΓΕ Οίνων της Αχαΐας σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Βραζιλία.

- Ο Φ. Καμίσης, πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη κατακτώντας 14 από τις 15 έδρες στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα μιλά στο «Σ.Ε» για την επόμενη ημέρα.

- Παρουσία του Γ.Γ Εμπορίου Αντ.Παπαδεράκη και του προέδρου της ΕΣΕΕ, Β. Κορκίδη ανοίγει τις πύλες του σήμερα το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πάτρας.

- Με ανατιµήσεις σε καύσιµα, φάρµακα, τηλεπικοινωνίες, τρόφιµα, βιβλία υποδεχθήκαµε τον Ιούνιο. Η αύξηση στο 24% από 23% του κανονικού συντελεστή ΦΠΑ έχει επιφέρει αυτοµάτως αυξήσεις στις λιανικές τιµές αγαθών και υπηρεσιών. Φόβοι για νέα λουκέτα.

- Επιβάρυνση του περιβάλλοντος ή νέες θέσεις εργασίας; Σε αυτό το δίληµµα που αφορά στην κυκλική οικονοµία δίνει απαντήσεις το άρθρο του Θ. Κατή µε αφορµή την Πράσινη Εβδοµάδα.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template