ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

19/5/16

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Γαμήλιος Εσπερινός»

 Το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Γαμήλιος Εσπερινός» της κ. Φρίντας Κολοβού – Μήτσιου, μια συλλογή διηγημάτων- στιγμές ανθρώπων οικείες που συγκίνησαν τη συγγραφέα κι έδωσαν έναυσμα στην μυθοπλασία.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, καταθέτοντας σκέψεις για το  βιβλίο και τη λογοτεχνία γενικότερα. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του φιλόλογου και θεατρολόγου κ. Γιώργου Μικέλλη. Η παρουσίαση διανθίστηκε από βιντεοπροβολή και μουσική, ανάλογη με τον ρυθμό και το περιεχόμενο των λογοτεχνικών κειμένων. Ακολούθησε συζήτηση και ανάλυση από τη συγγραφέα των σημείων που συγκίνησαν ή προβλημάτισαν τους αναγνώστες των ιστοριών της.

Με την εκδήλωση αυτή η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου συνεχίζει την παράδοση προβολής και ενίσχυσης κάθε « αξιόλογης φωνής» στη Λογοτεχνία και στη Τέχνη, γενικότερα .

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template