ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

20/5/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 958

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 20ης Μαΐου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=6122

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Με ποικίλες αντιδράσεις συνοδεύεται από χθες η κατάθεση του νοµοσχεδίου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρµογή της Συµφωνίας Δηµοσιονοµικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθµίσεων» που κοµίζουν νέα µέτρα συνολικού βάρους 1,6 δισ. ευρώ και τον διαβόητο δηµοσιονοµικό «κόφτη», µαζί µε δεκάδες ακόµη ουσιαστικές προαπαιτούµενες δράσεις, για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του 3ου Μνηµονίου. Οι νέες οδυνηρές επιβαρύνσεις ολοκληρώνουν τις κυβερνητικές παρεµβάσεις, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή εκατοµµυρίων συµπολιτών µας µε απρόβλεπτες πλέον εξελίξεις ως προς την αντοχή και την ανοχή τους.

- Επιμελητήριο, ΣΕΒΠ&ΔΕ, ΣΕΒΙΠΑ, ΟΕΒΕΣΝΑ και ΟΛΠΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το εμπορικό λιμάνι. Αγώνας δρόμου για να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση.

- Η πρόταση της 6ης ΥΠΕ για την Α’ βάθμια Φροντίδα Υγείας στην Πάτρα, απερρίφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην αντεπίθεση ο διοικητής της ΥΠΕ.

- Νέο µοντέλο βιοµηχανίας µε προοπτικές για την ανταγωνιστικότητα της χώρας. Συνδέεται µε την έρευνα, την καινοτοµία και δηµιουργεί «αλυσίδα αξίας» µε τον πρωτογενή τοµέα, τις µεταφορές και τις υπηρεσίες. Ο µετασχηµατισµός της οικονοµίας ήταν στο επίκεντρο της ανοικτής εκδήλωσης του ΣΕΒΠ&ΔΕ, µε οµιλητές σηµαντικά πρόσωπα της πολιτικής και της οικονοµίας.

- Εθελοντικό πρόγραµµα για υγιεινό ψωµί µε τη σωστή περιεκτικότητα σε αλάτι από τη Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας και τον ΕΦΕΤ.

- Έντονες αντιδράσεις από τους δήµους της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας στο σχέδιο νόµου του Υπουργείου σχετικά µε τη σύσταση νοµικών προσώπων δηµοσίου ή ιδιωτικού δικαίου για την διαχείριση στερεών αποβλήτων. Οι δήµαρχοι ζητούν την άµεση απόσυρσή του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δοθεί ικανός χρόνος για διάλογο.

- LEADER: Ενστάσεις & προτάσεις. Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το νέο πρόγραµµα Leader του Θ. Κατή.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template