ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

13/5/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 957

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 13ης Μαΐου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=6031

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Επιφυλακτικοί για το νέο καθεστώς που θα επικρατήσει έναντι των δανειοληπτών εµφανίζονται παράγοντες της τοπικής κοινωνίας. Βάσει αυτού, θα επιτρέπεται στο µέλλον η πώληση κόκκινων -και µη δανείων- σε νοµικά πρόσωπα που έχουν συσταθεί σε κάθε κράτος-µέλος της ΕΕ και σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ, και όχι µόνο σε εταιρείες που έχουν έδρα τους την Ελλάδα.

- 80 παιδαγωγοί του Συλλόγου Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτ. Ελλάδος πραγµατοποίησαν ένα πολύωρο πρόγραµµα για παιδιά, µε εικαστικά εργαστήρια, οµαδικά παιχνίδια και θεατρικά εργαστήρια, προσφέροντας δώρα σε παιδιά προσφύγων στη Μυρσίνη. Σηµαντικά µηνύµατα από το ιδιαίτερο hot spot της Ηλείας.

- Πραγµατοποιείται αύριο το 2ο TEDxPatras στο Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκοµείο) µε τίτλο «Ευκαιρίες» («Opportunities»). Μέσα από τους 17 οµιλητές, τους 12 performers και τα 5 workshops θα επιχειρήσει να προσεγγίσει διάφορες εκφάνσεις της έννοιας «ευκαιρία». Ένα ενδιαφέρον δισέλιδο σήµερα στον «Σ.Ε.» µαζί µε ένα σταυρόλεξο… έκπληξη.

- Περισσότεροι από 50.000 τουρίστες από την Ρωσία και από την Ευρώπη αναμένεται να αφιχθούν στην Αχαΐα δια μέσω του αεροδρομίου του Αράξου.

- Σύσκεψη για να δρομολογηθεί η λειτουργία του εμπορικού τμήματος του νέου λιμανιού συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα το Επιμελητήριο Αχαΐας.

- Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στον κόσµο του τουρισµού οι πληροφορίες για την επιβολή «τέλους διανυκτέρευσης» ύψους ενός ευρώ ανά «αστέρι» στα καταλύµατα της χώρας, καθώς οι επιβαρύνσεις που έχει δεχθεί η βαριά βιοµηχανία του τουρισµού το τελευταίο διάστηµα απειλούν την ανταγωνιστικότητά του.

- Το Πανεπιστήµιο Πατρών ανέλαβε την Προεδρία του δικτύου των Πανεπιστηµίων Αδριατικής-Ιονίου, UNIADRION.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template