ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/5/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 956

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 6ης Μαΐου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=5993

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- Σε συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας επέστρεψε η Πάτρα αµέσως µετά τις ηµέρες του Πάσχα. Και αυτό γιατί ο σχεδιασµός για την αντιµετώπιση του κυκλοφοριακού παραµένει εγκλωβισµένος στην Αποκεντρωµένη Περιφέρεια, αναµένοντας την έγκριση για να τεθεί στη συνέχεια σε εφαρµογή από τον Δήµο Πατρέων.  Τα Μέτρα για το «Συγκοινωνιακό - Κυκλοφοριακό», στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας» ψηφίστηκαν τον περασµένο Οκτώβριο από το Δηµοτικό Συµβούλιο, µε προοπτική να τεθούν σε εφαρµογή τον Δεκέµβριο ή έστω στις αρχές του 2016.

- Με φόντο το νέο ασφαλιστικό γιορτάζεται την Κυριακή η Εργατική Πρωτοµαγιά. Στην Πάτρα έχουν προγραµµατιστεί δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, η µια στις 11 πµ από το Εργατικό Κέντρο και την ΑΔΕΔΥ Αχαΐας µαζί µε τους άλλους φορείς στην Κολοκοτρώνη, ενώ µία ώρα νωρίτερα ΠΑΜΕ και ΚΚΕ θα συναντηθούν στην πλ. Γεωργίου.

- Υποβλήθηκε από το Επιµελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία µε το Δήµο Αιγιαλείας και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ολοκληρωµένη πρόταση για τον οινοτουρισµό, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του νέου διακρατικού Προγράµµατος «Βαλκανικής-Μεσογείου».

- Ο Δημήτρης Γλέζος, ξεκίνησε από την Πάτρα. Eίναι σήμερα CEO της Transifex με σημαντική παρουσία και στην Silicon Valley. Θα είναι ομιλητής στο 2ο TEDx Πάτρας.

- Τόνωσαν τη «νεκρή» αγορά οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Θα ανοίξουν την Κυριακή τα καταστήματα του κέντρου περιμένοντας τους επισκέπτες – πελάτες.

- Με 48ωρη απεργία σήµερα και αύριο απαντούν επιστηµονικοί φορείς, εργαζόµενοι και συνδικάτα στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό. Ο «χορός» των κινητοποιήσεων ξεκίνησε χθες µε τους εργαζόµενους του Δήµου Πατρέων.

- Την πολιούχο του Παναγία Τρυπητή τιµά σήµερα το Αίγιο. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί η αν. υπ. Έ. Κουντουρά, που από χθές στο Αίγιο είχε συναντήσεις µε εκπροσώπους φορέων.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template