ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/4/16

Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει φέτος και στη «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2016»


O Δήμος Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece» με οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης. Η δράση συντονίζεται από τον Δήμο Αγρινίου (Ακτίνα εθελοντισμού), τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την  Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. και έχει οριστεί για την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016.

     Φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Αγρινίου θα συμμετάσχει και στη  «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2016» . Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων με τη συμμετοχή της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος και να αναπτυχθεί  στους μαθητές η εθελοντική συνείδηση .

    Η πρόταση  του Δήμου Αγρινίου για την καθιέρωση της σχολικής εβδομάδας βρήκε ανταπόκριση από σχολεία και εκπαιδευτικούς και με ενθουσιασμό οργανώνουν δράσεις  καθαρισμού και αναβάθμισης του σχολικού χώρου και μια καλλιτεχνική δράση, πλούσια σε φαντασία και πρωτοτυπία, στην κεντρική πλατεία στις 13 και 14 Απριλίου 2016, από 10.00 π.μ - 12.00 μμ.

Τα σχολεία που συμμετέχουν είναι:

  •  1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ   
  •  3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  •  6ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  •   ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
  •   1o   ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  •  4o  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  •  10o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template