ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/4/16

Ά Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΝ.ΘΕ.Α

 Πραγματοποιήθηκε χθες 13/4/2016 η Ά Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΝ.ΘΕ.Α στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου παρουσία των μελών, δημοτών της πόλης μας αλλά και του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.

Κατά την συνεδρίαση και συζήτηση που διεξήχθη  καθορίστηκαν  οι στόχοι, το πλάνο και οι δράσεις του σωματείου με  πρωτεύοντα όλων την κατασκευή του ανοιχτού αμφιθεάτρου 2.500 θέσεων, στον Δήμο Αγρινίου.

Το όραμα για ανοιχτό Θέατρο στο Αγρίνιο κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Λ.Τσόλκας το χαρακτήρισε ως «Υπόθεση όλων των Αγρινιωτών», ενώ ο Δήμαρχος Αγρινίου στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων δήλωσε «ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά και νοιάζονται γι’αυτόν τον τόπο, τονίζοντας ότι πρόκειται για κατάθεση ψυχής.» Επίσης ανέφερε ότι «από την πλευρά του Δήμου Αγρινίου θα υπάρξει κάθε δυνατή βοήθεια καθώς το Ανοιχτό Θέατρο λείπει από την περιοχή».

Τον συντονισμό καθώς και τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε μεταξύ των παρευρισκομένων έκανε ο υπεύθυνος Τύπου  του Σωματείου κ. Βασίλης Φωτάκης.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template