ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

16/4/16

Μήνυμα Φώτη Τσόλκα, Υποψήφιου Προέδρου ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Την ερχόμενη Κυριακή η Νέα Δημοκρατία ολοκληρώνει την πορεία προς το 10ο Συνέδριό της, εκλέγοντας προέδρους ΝΟΔΕ.
Είχα την τιμή να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησα να επικοινωνήσω το όραμά μου για την Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθα σε επαφή με τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που εξελέγησαν στα Τοπικά Συμβούλια αλλά και πολλούς φίλους και υποστηρικτές της παράταξης. Διαπίστωσα την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην οργάνωση και λειτουργία της Νομαρχιακής Οργάνωσης, μια αλλαγή σελίδας που θα βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία να αναλάβει της τύχες τη χώρας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι παρά τις παθογένειες που υπάρχουν, η παράταξη θα μπορέσει να βρει και πάλι το βηματισμό της και να ξεκινήσει την νικηφόρα πορεία της. Τα περιθώρια στενεύουν. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μέρα με τη μέρα αποδεικνύει ότι δεν μπορεί αλλά και δεν θέλει να πάει τη χώρα μπροστά. Μέρα με τη μέρα, κατεδαφίζει κάθε έννοια χρηστής διοίκησης, αξιοκρατίας, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας. Θύμα φυσικά αυτής της καταστροφικής πολιτικής δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, να αναλάβει τα ηνία της χώρας, μια πολιτική δύναμη που μπορεί με σοβαρότητα και αξιοπιστία να εργασθεί με σκοπό την ανάταξη της οικονομίας και της κοινωνίας που τώρα στενάζει υπό το βάρος των δεινών που επιφέρει η «ανίερη συμμαχία» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Το άνοιγμα στην κοινωνία που διακήρυξε ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι ένα απλό σύνθημα. Είναι το βασικό συστατικό της νίκης απέναντι στο λαϊκισμό και την  εσωστρέφεια. Είναι ο μόνος δρόμος, η Νέα Δημοκρατία να ξαναβρεί το βηματισμό της και να συσπειρώσει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, όπως και πρίν. Μιας κοινωνίας, που πιστεύει στην αλλαγή προσώπων και νοοτροπιών που μας έφτασαν εδώ. Μια κοινωνίας που δεν πιστεύει σε εξαρτήσεις και περιχαρακώσεις, που απεχθάνεται τον παραγοντισμό και την επίδειξη δύναμης και τέλος μιας κοινωνίας που πιστεύει ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.
Σ’ αυτό τον αγώνα και σ’ αυτή την πορεία προς την αλλαγή σελίδας, οι Νεοδημοκράτες πρέπει να περιθωριοποιήσουν όλες εκείνες τις φωνές και τις δυνάμεις που θέλουν μας κρατήσουν πίσω. Όλους εκείνους που με διχαστικά διλλήματα επιδιώκουν να κατοχυρώσουν σφαίρες πολιτικής επιρροής. Όλους εκείνους που ζουν και πολιτεύονται με κριτήρια και νοοτροπίες του παρελθόντος, που τάζουν, που απειλούν, που υπόσχονται, φυσικά χωρίς αντίκρισμα. Όλοι αυτοί την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους και σύντομα θα ξεχασθούν, στα «ερείπια» μιας πολιτικής που τέλειωσε.
Κάτι καινούριο αρχίζει και σε αυτή τη νέα εποχή επιθυμώ να είμαι παρών και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις!
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template