ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

21/4/16

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" - ΤΕΥΧΟΣ 954

Διαβάστε σήμερα, σε μορφή  PDF και e-paper ολόκληρη την εφημερίδα
«Σύμβουλος Επιχειρήσεων» της 21ης Απριλίου 2016 ταυτόχρονα με την
κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας
με ένα κλικ στο:

http://www.symboulos.gr/?p=5911

Από τα θέματα της σημερινής έκδοσης:
- H χθεσινή σύσκεψη φορέων µε πρόσκληση του Δήµου Πατρέων στο πλαίσιο προετοιµασίας του για την υποβολή του Σχεδίου Ολοκληρωµένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) για τη Βιώσιµη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) είχε πολύπλευρο ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα σχέδιο που δεσµεύει την προοπτική της περιοχής για πολλές δεκαετίες και έχει άµεση σχέση µε το σύνολο σχεδόν των ζητηµάτων που άπτονται των υποδοµών και της ανάπτυξής της. Το αισιόδοξο µήνυµα είναι ότι οι εµπλεκόµενοι φορείς αντιλαµβάνονται τη σοβαρότητα του εγχειρήµατος.

- Η έκτη µέσα σε έξι χρόνια αλλαγή των συντελεστών του ΦΠΑ θα προσθέσει άλλη µία επιβάρυνση δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στις οικογένειες η οποία αυτήν τη φορά υπολογίζεται στα 103 εκατ. ευρώ µόνο για τα είδη παντοπωλείου. Την ανησυχία του για την περαιτέρω πτώση της αγοραστικής κίνησης εκφράζει ο πρόεδρος του Επιµελητηρίου Αχαΐας, Πλ. Μαρλαφέκας.

- Πρόσφορο το έδαφος για τη δηµιουργία σύγχρονων εκθεσιακών υποδοµών στην Πάτρα. «Ανοίγει» το θέµα για Εκθεσιακό Κέντρο ο «Σ.Ε». Η αν. υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου δεσµεύεται να συµβάλει. Το Επιµελητήριο Αχαΐας προεπιλέγει χώρους, ενώ εκπρόσωποι φορέων βλέπουν µε ενδιαφέρον την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων Λαδόπουλου και Πατραϊκής.

- Μετά Βαΐων και κλάδων αναμένουν οι έμποροι της Πάτρας τους καταναλωτές προκειμένου να «ζεστάνουν» τα ταμεία τους. Το εορταστικό ωράριο.

- Μετά από πολύμηνη ασθένεια «έφυγε» χθες από τη ζωή ο Γιάννης Βόγλης. Σημαντικό το πέρασμά του από την Πάτρα και το ΔΗΠΕΘΕ.

- Παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, του πρόεδρου της Διεθνούς Ολυµπιακής Επιτροπής Τόµας Μπαχ και του Προέδρου της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, πραγµατοποιείται σήµερα στην Αρχαία Ολυµπία, η τελετή αφής της Ολυµπιακής Φλόγας για τους Ολυµπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template